22 jun 2023
min. leestijd

In memoriam: Gerrit Grievink

Met intens verdriet delen wij mee dat Gerrit Grievink, de oprichter, directeur en inspirator van Focusplaza, is overleden. Begin dit jaar is bij Gerrit een agressieve en progressieve hersentumor geconstateerd. Op 20 juni jl. is Gerrit begraven, omringd door zijn familie, vrienden, kennissen, collega’s en zakelijke relaties.

Gerrit was niet alleen onze directeur, maar vooral ook een buitengewoon inspirerende persoonlijkheid en zeer geliefd persoon. Binnen en buiten Focusplaza. Alles stond bij hem in het teken van persoonlijke verbinding. Hij stond altijd klaar om anderen te helpen en te inspireren, of het nu ging om collega’s, leden van Focusplaza, bekenden of minder bekenden. Zijn enthousiasme, vriendelijkheid, wijsheid en charisma zullen we enorm missen.

Hoewel het verlies van Gerrit een grote leegte achterlaat, willen we benadrukken dat zijn nalatenschap zal voortleven in het bedrijf dat hij heeft opgebouwd. Gerrit heeft een solide fundament gelegd waarop het bedrijf kan voortbouwen, en zijn inspiratie zal een bron van kracht zijn voor allen die bij Focusplaza betrokken zijn.

We willen ook onze oprechte dankbaarheid uitspreken aan iedereen die Gerrit heeft gekend, zowel binnen als buiten het bedrijf. Jullie steun en medeleven zijn van onschatbare waarde voor de familie en het team van Focusplaza tijdens deze moeilijke periode.

Annemarie, Mariëlle, Marjo, John, Lydia, Fons, Ilse, Lynn, Janneke en Boy

Meer berichten