OP MAAT
STUDIEREIZEN

Ontdek de retail wereldwijd!

Teambuilding, kennisverrijking, inspiratie opdoen, netwerken, op pad met relaties of gewoon eens een specifieke afdeling ‘belonen’ voor de goede staat van dienst, een studiereis op maat is voor vele doeleinden én doelgroepen geschikt. Ben jij op zoek naar interessante, nieuwe of eigenzinnige retailconcepten en out-of-home kanalen? Ideeën en innovatie liggen bijna letterlijk op straat op de meest inspirerende retailplekken.

Heb je een idee voor een studiereis waar je verder mee wilt? Of ben je op zoek naar een inspirerende retailreis? Focusplaza is graag jouw partner.

Studiereizen Studiereis op maat

De wereld is jouw inspiratie

Convenience in retail – Londen

Klantgedreven retail met een absolute focus op convenience, als je de retailbranche in Londen in een paar woorden moet omschrijven. Inspelen op behoefte, het bieden van gemak en zo de ideale en optimale beleving aan klanten bieden. Londen, convenience in retail!

Nordic retail – Stockholm

Stockholm: meer dan doe-het-zelfmeubilair, Viking-helmen en door de overheid gerunde slijterijen. Je ziet er de nieuwste trends en innovaties op het gebied van biologisch, gezond en convenience winkelen. Nordic retail staat bekend om het creëren van onderscheidende retail-meerwaarde.

Retailspecial – China 

In het retaillandschap van China zijn online en offline retail volledig geïntegreerd. Ervaar zelf hoe de verbazingwekkende innovatie en technologie van “New Retail” is ingebed in het dagelijks leven van de consument. China, the place-to-be voor on- en offline retail-innovatie.

Tradition to modern retail – München 

Waar meer dan 1,3 miljoen Münchenaren de stad tot één van de leukste steden van Duitsland maken. De Münchenaren zijn echte levensgenieters en trots op hun stad. En die liefde delen ze graag! München, waar oude tradities goed samen gaan met de moderne way-of-live.

The future of retail – Antwerpen

In Antwerpen dompel jij je volledig onder in de toekomst van retail. In het straatbeeld zie je de nieuwste producten, innovatieve winkelconcepten en formules, retail gericht op beleving en technologische innovatie en toepassingen op de winkelvloer.

Maatwerk studiereis

Teambuilding, kennisverrijking, inspiratie opdoen, netwerken, op pad met relaties of een specifieke afdeling ‘belonen’ , een studiereis op maat is voor vele doeleinden én doelgroepen geschikt. Ideeën en innovatie liggen bijna letterlijk op straat op de meest inspirerende retailplekken.

Studiereis op maat

Weet je dat de meest relevante retail ontwikkelingen waar iedereen naar zoekt in de straten van elke willekeurige stad te vinden zijn? Milaan, Kopenhagen, Rome, Parijs, Londen, Barcelona, Stockholm, Florence, Istanbul of Amsterdam – allemaal steden met een geweldige historie op het gebied van retail.

Onder begeleiding van retailexperts en aan de hand van een programma met winkelbezoeken, presentaties door lokale retailers of producenten en trend- en kennissessies verken je retail-steden, raak je geïnspireerd en vind je nieuwe inzichten.

De studiereizen van Focusplaza: ‘De wereld is jouw inspiratie’

Op reis met Focusplaza?

Marjo adviseert je graag!

Marjo
Operationeel directeur