4 JULI 2024
FORMULEFOCUS – HOOGVLIET

Kruip in de huid van de retailer

Hoe word, ben en blijf ik relevant voor Hoogvliet?

Afgelopen donderdag 18 april opende Hoogvliet een volledig verbouwde winkel aan het Oostheemplein in Zoetermeer. Niet alleen de winkel maar ook de formule en pay-off zijn onder handen genomen. Een duidelijke focus op prijs, aanpassingen in assortiment, herpositionering van de bakkerij en verschillende aanpassingen in de uitstraling en positionering van de winkel. De formule is duidelijk hard aan het werk aan de toekomst. Als leverancier vraag jij je nu natuurlijk af; wat betekenen deze ontwikkelingen voor mij en wat moet ik doen om in de toekomst relevant te blijven voor Hoogvliet?

Tijdens deze FormuleFocus nemen Commercieel Directeur Jeffrey Janssen en Merk & Formule manager Ruben Minnee ons volledig mee in de herontwikkeling van de formule en de toekomstplannen van Hoogvliet. De lancering van de nieuwe formule en pay-off zijn immers het begin van een reeks aan ontwikkelingen. Mega relevant dus!

INSCHRIJVEN Meer info

Jeffrey en Ruben delen hun inzichten

Hoogvliet logo Jeffrey Jansen
Commercieel directeur | CCO

Hoogvliet logo Ruben Minnee
Manager merk & formule

Leren denken als Retailer

De FormuleFocus is een initiatief voor fabrikanten/leveranciers in food die hun samenwerking met de retail willen optimaliseren. Tijdens het interactieve dagprogramma word je meegenomen in de actuele ontwikkelingen binnen de formule, ga je in gesprek met inkoop en formule verantwoordelijken en leer je vanuit de formule mee te denken in een door hen ingebrachte casus. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een productieve en toekomstbestendige samenwerking met Hoogvliet.

AANMELDEN

Praktische informatie

Datum en tijd
Donderdag 4 juli vanaf 12.00 tot ongeveer 19.00 uur.

Investering
De investering bedraagt 795 euro excl. btw per persoon (695 euro voor leden van Focusplaza). Dit is inclusief:

  • Inhoudelijke en onafhankelijke begeleiding door retailexpert van Focusplaza
  • Verdiepende case door Category & Trade Company
  • Lunch
  • Drankjes
  • Afsluitende borrel

FormuleFocus Hoogvliet is in samenwerking met:

In verband met de winkelbezoeken en de beoogde interactie is er voor de FormuleFocus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal twee personen per bedrijf). De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

AANMELDEN FORMULEFOCUS HOOGVLIET

Meer weten over deze FormuleFocus?

Neem gerust contact op met:

Marjo
Operationeel directeur