Incompany
RETAILPRESENTATIES

Focus op retail

  • Welke trends zien we in de bewegende retailmarkt?
  • Wat is jouw rol als retailprofessional?
  • Hoe ga je om met de veranderende customer journey van jouw klant?
  • Welke technieken zet je in om jouw klant te binden en je omzet te laten groeien?
  • Wat maakt jouw business relevant en toekomstbestendig?
  • Hoe speel je in op behoefte en waar liggen kansen voor ontwikkeling?

Vragen waar jij als professional dagelijks mee bezig bent en onderwerpen die aan bod komen in onze interactieve retailpresentaties onder leiding van onze retaildeskundige Fons Blomhert.

Voor wie? Wij presenteren graag voor retailers, producenten, fabrikanten en toeleveranciers in zowel de DIY als de foodbranche.

Ik heb interesse! What’s in it for you? Waarom retailpresentaties?

Fons Blomhert, retaildeskundige

Vanuit zijn rol als dagvoorzitter en presentator gaat Fons regelmatig op pad in binnen- en buitenland om samen met Focusplaza-leden te onderzoeken wat er speelt in food, retail en DIY.

Daarnaast neemt hij, als host van o.a. de ‘Zicht op Retail’ en de ‘Future Food’ podcastkanalen een exclusieve kijk in de keuken bij de meest uiteenlopende en innovatieve spelers en disruptors in de markt. Zo vormt hij een breed en onafhankelijk perspectief en hij neemt je graag mee in deze snel veranderende wereld.

What’s in it for you?

De retailmarkt is enorm in beweging, daar zijn we ons allemaal van bewust. Het dagelijks leven is veranderd op manieren die enkele maanden geleden nog ondenkbaar waren en zal ook blijven veranderen. Dus staan we als retailer én fabrikant voor de uitdaging om de snel veranderende markt te blijven voorzien van aantrekkelijke producten en diensten. Dat vraagt om overzicht en actuele inzichten.

Met onze retailpresentaties krijg jij een kennisvoorsprong zodat jij kan blijven werken aan relevantie en toegevoegde waarde. Je krijgt inzicht in diverse thema’s die relevant zijn binnen de hele keten; innovatie, marketing, verpakkingen, logistiek, consumententrends, e-commerce, duurzaamheid, etc.

Waarom kiezen voor Focusplaza retailpresentaties?

  • We hebben een brede scope op de retailbranche en kijken met een onafhankelijke blik naar de markt;
  • Een dynamische sessie met veel gelegenheid voor interactie met de deelnemers;
  • Een retailpresentatie biedt inzicht in trends en ontwikkelingen met een vertaling die concreet toepasbaar zijn in jouw business;
  • Dus geen standaardverhaal, maar iedere sessie zoomen we in op jouw doelgroep

‘De meest beperkende denkgewoonte is om alle nieuwe informatie te toetsen aan wat je al weet. Het is dé perfecte methode om te blijven waar je al bent’

Interesse?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact op om te bespreken hoe wij jouw event, teamsessie, strategische brainstorm of retailcongres aan kunnen vullen en naar een volgend niveau kunnen brengen.

Meer informatie?

Fons helpt je verder!

Fons
Business Developer