5 sep 2023
min. leestijd

Impact maken, duurzame bedrijfsvoering en strategische kansen

🌱 Vandaag is ‘Duurzame Dinsdag’ en staat duurzaamheid in de spotlights in politiek Den Haag.

Maar laten we eerlijk zijn, duurzaamheid is niet langer alleen een politieke zaak. Het is een noodzaak die onze hele samenleving raakt. We weten allemaal dat we moeten bijdragen aan een betere wereld, niet alleen om te voldoen aan de nieuwe CSRD-richtlijnen vanuit de EU, maar vooral omdat verduurzaming strategische en financiële kansen biedt.

Op 27 september gaan we met één van onze groepen, met gedreven commerciële managers binnen de vers- en KW-sector, op pad rondom het thema toekomstbestendigheid. Met onderwerpen als:

🌍 B Corp
🌍 het duurzaamheidskeurmerk BREEAM
🌍 CO₂ reductie
🌍 circulariteit
🌍 recycling

We gaan het hebben over impact maken en duurzame bedrijfsvoering, maar zullen ook de strategische kansen ontdekken die de snel veranderende duurzame wereld biedt. Kansen die niet alleen goed zijn voor onze planeet, maar ook bijdragen aan onze business.

Een dag met een inhoudelijk gedeelte en verschillende bezoeken aan diverse retailers om ook praktische en concrete learnings op de winkelvloer op te doen. Learning by seeing and doing!


👉 Ben jij een commerciële manager in de vers- of KW-branche en wil je deze kansen met beide handen grijpen? Laten we samen kennis delen, nieuwe inzichten opdoen en zo bouwen aan een duurzamere toekomst.

Stuur een e-mail naar Fons Blomhert of neem contact met ons op via info@focusplaza.nl. 💪🌍

Meer berichten