19 feb 2021
min. leestijd

Focusplaza online en interactief

Verbinding van kennis, van contacten, maar ook van oplossingen. Waar mogelijk fysiek en als het even niet anders kan digitaal. Het afgelopen jaar heb je ongetwijfeld ervaren hoe we daar creatief invulling aan hebben gegeven. FoMiBo’s, podcasts, Focusplaza OnLive en interactieve studiosessies.

Dat konden we niet alleen. Zo heeft Stijn Scholten van SPS-studio ons geholpen bij het invullen van de diverse formats. We kennen Stijn al langere tijd, o.a doordat hij zoch geheel belangeloos heeft ingezet voor de projecten in Oeganda. In de volgende link kun je zelf ervaren hoe SPS Studio en Focusplaza in 2020 vorm hebben gegeven aan communicatiebehoeften en hoe we in het afgelopen jaar online en offline hebben verbonden.

Ook afgelopen weken hebben we onze leden digitaal met elkaar verbonden. Hieronder vind je een compilatie van twee van deze bijeenkomsten:

Heb je ook behoefte aan een korte videopresentatie, een bedrijfsportret, een animatie om processen te verduidelijken of wil je ook ervaren hoe het is om via een podcast of vlog te communiceren met collega’s, klanten of andere doelgroepen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact op met Marleen

Focusplaza gaat voor verbinding. Verbinding van kennis, van contacten, maar ook van oplossingen. Stijn en ik zijn ervan overtuigd dat we door onze krachtenbundeling een creatieve en betaalbare invulling kunnen geven aan jouw digitale boodschap.

Mogen we ook jou overtuigen?

Meer berichten