28 aug 2023
min. leestijd

Focusplaza door op ingeslagen weg

Focusplaza gaat door op de ingeslagen weg. Per 15 augustus is Otto Uijttewaal de nieuwe eigenaar van Focusplaza. Hiermee blijft het gedachtegoed van onze onlangs overleden grondlegger Gerrit Grievink gewaarborgd.

Otto is al ruim 20 jaar actief als kennispartner binnen zowel (food)retail als aan fabrikantenzijde en daarnaast al jarenlang actief verbonden aan Focusplaza. Hierdoor is hij voor velen een bekend gezicht. John Uffing, per maart jl. aangesteld als algemeen directeur, blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en strategische koers.

John Uffing: “Het was de nadrukkelijke wens van Gerrit en zijn familie dat zijn nalatenschap voortleeft en we Focusplaza als bedrijf continueren. De familie heeft hiervoor Otto benaderd als jarenlang actief en verbonden lid van Focusplaza en dagvoorzitter van de FoodFocus Executives groep. Ik ben er van overtuigd dat we met Otto als nieuwe eigenaar het bedrijf succesvol kunnen continueren, waarbij zowel kennis en inspiratie delen als persoonlijke benadering en verbinding centraal blijven staan.”

Otto Uijttewaal: “Ik voel me bevoorrecht dat mij door de familie de mogelijkheid is geboden om de nieuwe eigenaar van Focusplaza te worden. Door mijn jarenlange samenwerking met Gerrit ben ik goed bekend met zijn visie op het bedrijf. Ik zal deze samen met John en zijn team met overtuiging en passie voortzetten en uitbreiden”.

Meer berichten