22 apr 2020
min. leestijd

Corona: “Juist nu vol gas doorgaan!”

‘Juist nu vol gas doorgaan!’, dat was het advies tijdens een boeiende digitale discussie over de mogelijke toekomst van vlees/vleesvervangers/vegan/planted-based en vegetarische producten in retail en foodservice.

Met dank aan Floor Buitelaar (Floreer Consultancy), Noortje Meerman-van Haaren (Coop supermarkten), Anton Bal (Future Food Group) en Dirk Mulder (ING Bank) onder leiding van Gerrit Grievink van Focusplaza B.V.


Meer weten over de vegan trend en aangesloten blijven bij alle ontwikkelingen?

Dan is de Masters in Future Food misschien wel wat voor jou. Speciaal voor beslissers en beïnvloeders binnen de food- en foodservice sector. Ben je formulemanager, product manager, marketeer, category manager of bijvoorbeeld commercieel verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe trends? Dan is Masters in Future Food een onmisbare inspiratiebron om succesvol en onderscheidend in te spelen op deze nieuwe en veelbelovende categorie!

Blijf beter op de hoogte, voel je geïnspireerd en gemotiveerd om het vegan thema concreet aan te pakken binnen jouw organisatie. Het doel is om bewustwording te creëren rondom de kansen die het thema biedt!

www.mastersinfuturefood.nl


 

Meer berichten