28 september 2023

FieldFocus Business

Klussen aan je kennis

Account-, category- , sales- en andere managers van retailers en fabrikanten uit de DHZ-sector zijn van harte welkom bij de FieldFocus Business ledengroep. Wie zegt er nu nee tegen de unieke kans om met elkaar inspiratie op te doen bij uiteenlopende formules en om met collega’s kennis te delen over de snelveranderende marktontwikkelingen?

We creëeren de basis voor inspiratie, diepgang en actualiteit door ‘op locatie’ professionele informatie te krijgen en dit in de retailwereld te bekijken. We doen kennis op van onder andere retail- en category management binnen de gevestigde retailformules en geven invulling hieraan via accountmanagement en trademarketing. Aan de hand van gerichte winkelbezoeken toetsen we deze onderwerpen op hun herkenbaarheid op de winkelvloer. Elke bijeenkomst start met een theoretische inleiding op het dagthema. Via groepsopdrachten maken we tijdens het winkelbezoek een vertaalslag naar de praktische (on)mogelijkheden op de winkelvloer.

Na het bezoek presenteert elke groep zijn bevindingen en volgt een interactieve discussie. Het FieldFocus Business lidmaatschap is een unieke kans om contacten te leggen, te luisteren, te discussiëren, ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen met andere talentvolle managers in de dhz-branche. FieldFocus Business draagt tenslotte bij aan jouw succes als mens en manager en heeft toegevoegde waarde voor jouw bedrijf.

FieldFocus Business-leden hebben toegang tot het besloten dashboard van de website, waar zij de beschikking hebben over actuele informatie over de reisprogramma’s, fotoreportages, medeleden, brancheinformatie en nog veel meer. Daarnaast kun je deelnemen aan de jaarlijkse INTERVISIE, waarbij alle leden van Focusplaza elkaar ontmoeten op een waardevolle netwerkdag.