ZSO

Samen sparren over zelfstandig ondernemerschap

Goede raad is duur, wordt weleens gezegd. Dat geldt echter niet voor raad die je van collega’s krijgt. Niets is waardevoller dan bruikbare adviezen die door ervaring zijn verkregen. De supermarktondernemers die zijn aangesloten bij ZSO weten dat als geen ander. 

We gaan tijdens onze bijeenkomsten gezamenlijk op zoek naar nieuwe mogelijkheden om als zelfstandig ondernemer het verschil te maken in de lokale markt. Vertrouwen, kennis, ervaring en het bespreekbaar willen maken van knelpunten in de bedrijfsvoering zijn de pijlers van deze ervaren ondernemersgroep.

We ontdekken samen de trends en zien wat er op de binnenlandse én buitenlandse winkelvloer speelt én wat ons nog te wachten staat. Daarnaast kun je deelnemen aan de jaarlijkse INTERVISIE, waarbij alle leden van Focusplaza elkaar ontmoeten op een waardevolle netwerkdag.

ZSO-leden hebben toegang tot de exclusieve Focusplaza-app, waar zij de beschikking hebben over actuele informatie over de reisprogramma’s, fotoreportages, medeleden, brancheinformatie en nog veel meer.

Ja, ik wil lid worden
Raad van advies
ZSO
Marco Joosten
Jumbo Marco Joosten
Zelfstandig ondernemer
Hans Kok
Jumbo Hans Kok
Zelfstandig ondernemer
Guido Zonnenberg
Albert Heijn Zonnenberg
Zelfstandig ondernemer
ZSO
Martin Binnendijk
Jumbo Binnendijk
Zelfstandig ondernemer