FoodFocus Executives

Vanuit een besloten en exclusieve groep, nemen circa 40 managers op directie of MT-niveau uit retail- en industriezijde één keer per kwartaal met elkaar kennis van nieuwe concepten, formules en andere (retail) initiatieven in Nederland en de omliggende landen.

Wil jij op topniveau sparren, heb je interesse in de focusgroep FoodFocus Executives en wil je eens kennis maken? Laat een terugbelverzoek achter en wij nemen snel contact met je op.

Kennis maken?

Testimonials

‘Neem iemand aan de hand mee en toon hen nieuwe dingen en hij ziet ze eenmalig. Focusplaza leert je kijken zodat je continu nieuwe kansen ziet’
– Peter de Ries, Algemeen Directeur bij Maxxam CV


Meer informatie over FoodFocus Executives

FoodFocus Executives ontmoet elkaar vijf keer per jaar om gezamenlijk analytische bezoeken te brengen aan winkelformules en een bedrijf dat zich opmerkelijk onderscheidt in haar activiteiten. Eén bijeenkomsten staat in het teken van een ledenbezoek. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen rondom de categorie van het betreffende bedrijf en welke strategische keuzes worden er gemaakt?

Ook maakt een meerdaagse studiereis onderdeel van het lidmaatschap, waarin we ook inzoomen op formules buiten onze landsgrenzen. Denk hierbij aan bestemmingen als Lyon, Oslo, Madrid, Istanbul, Berlijn, Genève en Florence. Vanuit een specifiek thema gaan we heel gericht op zoek naar inzichten en inspiratie die aansluiten op de trends en ontwikkelingen in de branche. De meerdaagse geeft een waardevolle verdieping slag en leidt tot onderling vertrouwen, kennisuitwisseling en verdiepende discussies. Daarnaast biedt het lidmaatschap nog vele voordelen zoals: toegang tot de jaarlijkse INTERVISIE en Nieuwjaarsbijeenkomst,  het besloten dashboard, waar zij de beschikking hebben over actuele informatie branche informatie, presentatie, fotoreportages, en nog veel meer.

Lid worden?

Het lidmaatschap Focusplaza Food Executive is een bedrijfslidmaatschap op persoonlijke titel en is het belangrijk om te weten dat het niveau van het programma en het ledenbestand wordt bewaakt door een Raad van Advies en tevens elk lid zorgvuldig balloteert om de interactie en de samenstelling en diversiteit van de leden te waarborgen.

Ik heb interesse in deelname aan de FoodExecutives
Raad van advies
Carine Fortanier
Albert Heijn
VP Merchandising & Sourcing
Bart Dobbelsteen
Group of Butchers
Commercieel Directeur Nederland & België
Peter Paul Menken
Menken Orlando
Marketing & Sales director