FieldFocus Executives

Voor ervaren DHZ-professionals is er de FieldFocus Executives ledengroep. Topfabrikanten en -retailers op directie- en managementniveau uit de doe-het-zelf branche komen vier keer per jaar bij elkaar om elkaar te inspireren en beter te leren kennen. Je kunt immers vraag en aanbod beter afstemmen als je elkaar kent en begrijpt. 

Samen sparren over de DHZ-branche en wil je kennis maken? Laat een terugbelverzoek achter en wij nemen snel contact met je op.

Kennis maken?

Testimonial

Bij Focusplaza heb je een mooie mix van het ontmoeten en spreken van branche genoten in een andere, minder formele setting.
– Hans Hortensius, Algemeen Directeur bij KlusWijs BV


Meer informatie over FieldFocus Executives

FieldFocus Executives geeft directieleden en beleidsbepalers van retailorganisatie en leveranciers de mogelijkheid om in een informele setting van gedachten te wisselen over de ontwikkelingen in de DHZ. De unieke balans tussen retail en industrie zorgt voor een kruisbestuiving waardoor leden met andere ogen naar de branche leren te kijken. Het delen van kennis en ervaring aangevuld met discussies levert zinvolle bijeenkomsten op die je kritisch en alert maken én je kennis over de markt vergroten.

Vier keer per jaar gaat FieldFocus Executives op pad. Drie keer via een binnenlandse bijeenkomst, één keer per jaar naar het buitenland waarbij we inzoomen op formules buiten onze landsgrenzen. Denk hierbij aan bestemmingen als Rome, Stockholm, Istanbul, Dublin, Warschau en Madrid. We ontdekken samen de trends en zien wat er op de buitenlandse winkelvloer speelt én wat ons nog te wachten staat. Daarnaast kun je deelnemen aan de jaarlijkse INTERVISIE, waarbij alle leden van Focusplaza elkaar ontmoeten op een waardevolle netwerkdag.

FieldFocus Executives-leden hebben toegang tot het besloten dashboard van de website, waar zij de beschikking hebben over actuele informatie over de reisprogramma’s, fotoreportages, medeleden, brancheinformatie en nog veel meer.

Bel mij terug over FieldFocus Executives
Raad van advies
Bart Cox
Jac. Cox Vastgoed BV
CEO
Loek Tertaas
Gebro-Sales BV
Directeur
Léon Breuers
Interfer BV
Directeur
Hans Hortensius
KlusWijs B.V.
Algemeen directeur