8 december 2023

FoodFocus Experts

Op zoek naar het DNA in het zelfstandig ondernemerschap
Goede raad is duur, wordt weleens gezegd. Dat geldt echter niet voor raad die je van collega’s krijgt. Niets is waardevoller dan bruikbare adviezen die door ervaring zijn verkregen. De supermarktondernemers die zijn aangesloten bij de FoodFocus Experts-netwerkgroep weten dat als geen ander.

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten analyseren we elkaars bedrijfsvoering en gaan we gezamenlijk op zoek naar nieuwe mogelijkheden om als zelfstandig ondernemer het verschil te maken in de lokale markt. Vertrouwen, kennis, ervaring en het bespreekbaar willen maken van knelpunten in de bedrijfsvoering zijn belangrijke voorwaarden om deel uit te kunnen maken van deze waardevolle ondernemersgroep. Het lidmaatschap van FoodFocus Experts is dan ook uitsluitend voorbehouden aan zorgvuldig geselecteerde zelfstandig ondernemers van verschillende formules die niet actief zijn in elkaars marktgebied.

Vier keer per jaar gaat FoodFocus Experts op pad. Drie keer via een binnenlandse bijeenkomst, één keer per jaar naar het buitenland waarbij we inzoomen op formules buiten onze landsgrenzen. Denk hierbij aan bestemmingen als Londen, Madrid, Rome en Berlijn. We ontdekken samen de trends en zien wat er op de buitenlandse winkelvloer speelt én wat ons nog te wachten staat. Daarnaast kun je deelnemen aan de jaarlijkse INTERVISIE Dag, waarbij alle leden van Focusplaza elkaar ontmoeten op een waardevolle netwerkdag.

FoodFocus Experts-leden hebben toegang tot het besloten dashboard van de website, waar zij de beschikking hebben over actuele informatie over de reisprogramma’s, fotoreportages, medeleden, branche-informatie en nog veel meer.