English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »   »  HTDW Digital?!

How to deal with… Digital?!

Kun jij als retailer of fabrikant de nieuwe consument nog wel bijbenen? Wie is die nieuwe consument? Waar heeft hij behoefte aan? Hij lijkt soms ongrijpbaar. Hij is online en offline. Hij wil meer transparantie en bewuster consumeren. En dit alles het liefst op maat voor hem gemaakt. Hoe speel je hier op in? Weet jij genoeg van deze consument? En hoe kunnen nieuwe technologieën jou helpen om de nieuwe consument aan jou te binden?

Tal van digitale oplossingen kunnen jou helpen. Maar weet jij wel genoeg over de gain van blockchain? Of hoe je artificial intelligence en robotisering kunt benutten? In onze steeds verder digitaliserende wereld is het meer dan ooit belangrijk om zicht te houden op actuele ontwikkelingen, zodat je daar op kunt anticiperen. Juist nu die ontwikkelingen razendsnel gaan en we de digitale datastroom in kunnen zetten om als bedrijf groei mogelijk te maken.

‘How to deal with… Digital?!’ geeft je in één dag praktische inzichten en toepassingen door middel van het gebruik van blockchain, data, artificial intelligence en robotisering. Na deze dag weet je welke keuzes je moet maken en welke koers je kunt varen op digitaal gebied. Geen dag vol saaie theorie, wél praktische handvatten voor toekomstige business. 

Actief aan de slag   Wat weet jij al van de digitale wereld? We starten met een quiz...   Aan de slag met een case   Interactieve workshops in de middag

Wat gaan we doen?

In de ochtend krijg je op een interactieve manier beeld bij het kenniskader omtrent digitale mogelijkheden. Drie digital experts vertellen je de achtergronden en toepassingsmogelijkheden over blockchain, data en ‘the future of work’.

In de middag is het tijd voor actie! Aan de hand van interactieve cases ga je actief aan de slag met de implentatie van blockchain, data analytics of robotisering. Leer hoe blockchain echt werkt middels een simulatiegame. Ga aan de slag met 1 specifieke data analytics tool en doorloop aan de hand daarvan de customer journey, maar dan met een data mining workshop. Of kijk vooruit in de toekomst en alle digitale technologiën die op je afkomen, die je terugvertaalt naar het nu door middel van een actieve workshop.

Zo krijg je meer inzicht rond de structuur, mogelijkheden en werkwijze van deze verschillende technologieën. In één dag: alles wat je wilt weten over blockchain, data, artificial intelligence en robotisering, zodat jíj weet welke koers jij op deze gebieden moet varen.

Voor wie?

“How to deal with… Digital?!” is een initiatief voor fabrikanten/leveranciers én retailers in food én non-food die inzicht willen in de snel veranderende digitale wereld, zoals:

  • directieleden
  • productmanagers
  • (trade)marketeers
  • account-/salesmanagers
  • en iedereen die het waardevol vindt om zich te verdiepen in de wereld van "Digital". 

met medewerking van:

Logo-Perquin  Logo-Bright-Cape  Logo-Sound


Meer informatie? Neem dan even contact met mij op:

Marleen-contact

 

Marleen Jansen

Project Manager 
marleen@focusplaza.nl

 

mailto:marleen@focusplaza.nl
0315-346144

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan Poortvliet