English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »   »  FormuleFocus KARWEI

FormuleFocus KARWEI: groeien door te delen

Je herkent dit vast wel: kennis van een retailer krijgen én zicht hebben op actuele keuzes, zijn cruciaal voor een renderende business. Dus als je begrijpt welke koers KARWEI gaat varen en waarom, dan kan jij daarop anticiperen en je business laten groeien. Daarom kun je op vrijdag 10 mei tijdens de FormuleFocus actief aan de slag en informeel in gesprek met Ronald Erftemeijer (Director KARWEI) en Mariëlle Rooswinkel (Marketing Manager en Communicatie KARWEI). Je hoort precies waar KARWEI voor staat en brengt samen met vakgenoten en het management van de retailer een praktijkbezoek aan de KARWEI Amersfoort-Vathorst, waarbij je kunt discussiëren over het belang en de meerwaarde van je categorie voor de formule.

Op vrijdag 10 mei ga je actief aan de slag met:

Ronald Erftemeijer Mariëlle Rooswinkel

Ronald Erftemeijer
Director KARWEI

 

Mariëlle Rooswinkel
Marketing Manager en Communicatie KARWEI

Wat gaan we doen?

Tijdens deze dag krijg je zicht op relevante ontwikkelingen én de do’s en don’ts in het zakendoen met KARWEI. Je hoort hoe je als fabrikant of leverancier zo optimaal mogelijk deel uit kan maken van de groei van KARWEI en van jouw categorie, zodat je jouw aanbod daar beter op kunt afstemmen. Samen met vakgenoten ga je op praktijkbezoek bij de onlangs vernieuwde KARWEI Amersfoort-Vathorst en werk je een case uit, waardoor je op interactieve wijze inzicht krijgt in de structuur en werkwijze van de formule. Je legt interessante contacten en er is volop ruimte voor interactie en persoonlijke vragen. --> Direct aanmelden!

KARWEI City   Sparren op de winkelvloer   Het kleinste huisje   Samen interactief aan de slag

En wat nog meer?

Deze dag staat volledig in het teken van wederzijds belang. Je werkt in teamverband een case uit en hoort van collega’s hoe zij invulling geven aan de samenwerking met retail op het gebied van trade marketing, shopper marketing en category management. Zo kun je als fabrikant de samenwerking met KARWEI bevorderen en daardoor jouw rendement verder ontwikkelen. Je hoort van het management van KARWEI o.a. hun rol in de markt en je krijgt inzicht in hun filosofie en strategie. Bovendien leer je wat er van jou als fabrikant of leverancier wordt verwacht om partner-in-business te worden, te blijven en om samen te groeien.

Met behulp van interactieve apps werken we in teamverband aan een case, waarbij je buiten de kaders van je eigen categorie kijkt. We beoordelen hoe KARWEI zich op basis van de formule uitgangspunten nog meer kan onderscheiden en het rendement kan verhogen. Daardoor heb jij scherp in het vizier hoe de processen bij deze retailer werken en kun je je eigen strategie daar beter op afstemmen. Aan het einde van de dag pitchen we alle ideeën en het team dat volgens KARWEI de meest verfrissende inzichten geeft, rol als winnaar uit de bus.

In een informele, kleinschalige setting, met volop ruimte voor interactie en persoonlijke vragen, krijg jij informatie direct van de bron. --> Nu aanmelden!

In teamverband aan de slag   KARWEI   Interactief en anoniem in gesprek   KARWEI

Voor wie?

De FormuleFocus is een initiatief voor fabrikanten/leveranciers in DIY die nieuwsgierig zijn naar de visie van KARWEI, die behoefte hebben aan verhelderende informatie die onontbeerlijk is bij het invullen van een succesvolle introductie en die op de hoogte willen blijven van kansen binnen KARWEI, zoals:

  • directieleden
  • productmanagers
  • (trade)marketeers
  • account-/salesmanagers
  • en iedereen die het waardevol vindt om zich te verdiepen in de wereld van KARWEI. 

Hoe ziet het programma eruit?

9:00 uur Ontvangst
9:30 uur Aanvang programma, kennismaking met teamgenoten, quiz over KARWEI door Focusplaza
10:00 uur Koffie break
10:15 uur Strategie presentatie KARWEI door Ronald Erftemeijer en Mariëlle Rooswinkel
11:15 uur Uitleg case 
11:45 uur Lunch
13:00 uur Bezoek KARWEI Amersfoort Vathorst
14:30 uur Case uitwerken
15:30 uur Ideeën pitch & presentaties
16:30 uur Afsluiting met informele borrel

 
Aanmelden

De FormuleFocus vindt plaats bij Moeke in Nijkerk (voorheen De Rode Schuur). De investering bedraagt 595 euro excl. btw per persoon (Focusplaza-leden ontvangen een ledenvoordeel van 10% op de deelnameprijs). Dit is inclusief lunch, drankjes, afsluitende borrel, gebruik interactieve systeem en transfer naar de te bezoeken vestiging. In verband met de winkelbezoeken en de beoogde interactie is er voor de FormuleFocus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal twee personen per bedrijf). De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Over KARWEI

KARWEI is met 137 vestigingen een van de grootste bouwmarkten in Nederland. Met een omzet van 1,7 miljard euro staat moederbedrijf Intergamma in de top 3 van Nederlandse non-foodretail bedrijven en is het marktleider op de doe-het-zelfmarkt in de Benelux. KARWEI is dé decoratieve en behulpzame bouwmarkt van Nederland voor de doe-het-zelver van nu. Bij KARWEI weten zij alles van klussen en inrichten. Zij dragen verrassende ideeën aan en bedenken creatieve oplossingen om de consument op te zoeken in plaats van zijn of haar komst naar de winkel af te wachten. Erftemeijer: “KARWEI is al lang geen reguliere winkel niet meer. De winkel is wel KARWEI, maar KARWEI is veel meer. In al onze uitingen, op al onze social media kanalen en de locaties waar wij ons vestigen: onze klant staat altijd centraal. Als branche zijn we met onze winkels natuurlijk buiten de stad gevestigd, op locaties waar klanten nooit toevallig langskomen; dus we snappen dat het veel waard is als je de spullen uit de winkel kan meenemen en waar je geïnspireerd wordt. Daarom laten we vaak het eindresultaat (inclusief de klus die er bij komt kijken) op verrassende plekken zien. Welke plannen heeft de formule nog meer voor de komende jaren? En hoe kun je daar als fabrikant/leverancier succesvol aan bij dragen, zodat het jou zelf ook meer oplevert?

>>> Meld je aan voor deze Formule Focus <<<


Meer informatie? Neem dan even contact met mij op:

Marleen-contact

 

Marleen Jansen

Project Manager 
marleen@focusplaza.nl

 

mailto:marleen@focusplaza.nl
0315-346144

 

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Postadres
Postbus 324
7000 AH Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
Fax. +31 (0)315 34 63 72
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan Poortvliet