English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »   »  FormuleFocus Hoogvliet

Zó verbeter je je samenwerking met Hoogvliet

Kennis van een retailer krijgen en zicht hebben op actuele keuzes,
zijn cruciaal voor een renderende business.

Als je begrijpt welke koers Hoogvliet gaat varen en waarom, dan kan jij daarop anticiperen en je business laten groeien. Je krijgt 23 april a.s. zicht op relevante ontwikkelingen én de do’s en don’ts in het zakendoen met Hoogvliet. Je hoort hoe jij als fabrikant of leverancier zo optimaal mogelijk deel uit kan maken van de groei van Hoogvliet, zodat je jouw aanbod daar beter op kunt afstemmen. En wat wordt er van jou als fabrikant/leverancier verwacht om partner-in-business te worden, te blijven en om samen te groeien?

Samen met het management van Hoogvliet:
Je kan gedurende dag alles vragen aan Rutger van den Bout (commercieel directeur) en Sander van der Hoeven (unit manager brood en vers). Onder andere vragen over de actuele uitdagingen, de doelstellingen én de inkoopprocessen van Hoogvliet

Rutger-en-Sander


Oud-deelnemers over de FormuleFocus:
"De retailer vertelde in alle openheid welke ambities zij hebben voor de toekomst en welke rol ik als fabrikant daar in kan spelen. En hoe we samen het rendement van mijn productgroep kunnen vergroten."

"Ik heb een hoop ins en outs gehoord en het is fijn en leerzaam om eens met anderen te sparren dan met mijn eigen collega’s."

"Waardevolle informatie wordt gedeeld, die je anders niet zou krijgen en je ontmoet mensen die je anders niet zou ontmoeten."


Samenwerking bevorderen en je rendement verder ontwikkelen
Samen met vakgenoten ga je op praktijkbezoek naar een filiaal van Hoogvliet en werk je aan een opdracht, waardoor je op interactieve wijze alles leert over de structuur en werkwijze van de formule. Je legt interessante contacten en er is volop ruimte voor interactie en persoonlijke vragen. Zo kun je als fabrikant de samenwerking met Hoogvliet bevorderen en daardoor jouw rendement verder ontwikkelen. Je hoort van het management van Hoogvliet o.a. hun rol in de markt en je krijgt inzicht in hun filosofie en strategie. Bovendien leer je wat er van jou als fabrikant of leverancier wordt verwacht om partner-in-business te worden, te blijven en om samen te groeien.

De dag start met een interactieve quiz   19553937_1352631158118620_1988912987150234646_n   Op de winkelvloer inspiratie op doen voor de case   In teamverband een case uitwerken

Inside informatie direct van de bron
Nu het nieuwe DC geopend is, gaat de formule actief aan de slag om de meest attractieve omnichannel retailer te worden. Hoe gaat Hoogvliet dat doen? Welke plannen heeft de formule voor de komende jaren? En hoe kun je daar als fabrikant/leverancier succesvol aan bij dragen? Rutger en Sander geven 23 april inzicht in de filosofie en strategie met waardevolle informatie over de positionering van de formule. In een informele, kleinschalige setting, met volop ruimte voor interactie en persoonlijke vragen, krijg jij deze informatie en meer direct van de bron. Meld je daarom vandaag nog aan voor de FormuleFocus Hoogvliet op vrijdag 23 april a.s. en pak die kans! Ga het gesprek aan en laat samen je business groeien.

>> Aanmelden <<

Voor wie?
De FormuleFocus is een initiatief voor fabrikanten/leveranciers in food die nieuwsgierig zijn naar de visie van Hoogvliet, die behoefte hebben aan verhelderende informatie die onontbeerlijk is bij het invullen van een succesvolle introductie en die op de hoogte willen blijven van kansen binnen Hoogvliet, zoals:

  • directieleden
  • productmanagers
  • (trade)marketeers
  • account-/salesmanagers
  • en iedereen die het waardevol vindt om zich te verdiepen in de wereld van Hoogvliet.

FormuleFocus Focusplaza   Hoogvliet   FormuleFocus | op de winkelvloer   Hoogvliet

Al 20 jaar delen we relevante retailinzichten
Focusplaza begrijpt al 20 jaar de uitdagingen die fabrikanten/leveranciers en retailers hebben. Wij hebben het antwoord en de oplossing voor je. We voorzien je van de nieuwste retailinzichten uit binnen- en buitenland. Vanuit sprekers én aan de hand van praktische bezoeken op de winkelvloer. Omdat we erin geloven dat zien en persoonlijk ervaren impact heeft. Zodat jij de creativiteit en inzichten van anderen kan gebruiken om zelf te ontwikkelen en je business te laten groeien.

Aanmelden
De FormuleFocus vindt plaats bij restaurant Alfreds te Alphen aan den Rijn. De investering bedraagt 595 euro excl. btw per persoon (Focusplaza-leden ontvangen een ledenvoordeel van 10% op de deelnameprijs). Dit is inclusief lunch, drankjes, afsluitende borrel, gebruik interactieve systeem en transfer naar de te bezoeken vestiging. In verband met de winkelbezoeken en de beoogde interactie is er voor de FormuleFocus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal twee personen per bedrijf). De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

>>> Meld je aan voor deze Formule Focus <<<


Meer informatie? Neem dan even contact met mij op:

Marleen-25-rond

 

Marleen Jansen

Project Manager 
marleen@focusplaza.nl

 

mailto:marleen@focusplaza.nl
0315-346144

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan PoortvlietJanssens Kassasystemen