Workshops

Als professional in de branche zoek je voortdurend naar mogelijkheden om toegevoegde waarde te creëren. De retail- en FMCG-markt is namelijk constant in beweging. Actuele ontwikkelingen volgen elkaar snel op en dat vraagt om aanpassingsvermogen en relevant inzicht. Welke trends en issues leven op dit moment bij retailers en fabrikanten? Welke  (internationale) ontwikkelingen inspireren de Nederlandse markt? Welke rol spelen internet en social media? En hoe vertalen retailers de huidige trends naar toegevoegde waarde op hun winkelvloer? Hoe kan ik als fabrikant mijn strategie laten aansluiten op die van de retailer? Vraagstukken die inzicht verlangen en bij Focusplaza gaan we dan nog een stapje verder. Hoe waardevol is het als  we er voor zorgen dat deze opgedane kennis direct betekenisvol toegepast kan worden?

De workshops van Focusplaza (zowel open inschrijving als incompany) draaien allemaal om  het verkrijgen van een kennisvoorsprong aan de hand van praktische voorbeelden en door  middel van interactiviteit. Wij brengen kennis en kennissen bij elkaar vanuit de gedachte dat je vraag en aanbod beter af kunt stemmen als je elkaar kent en begrijpt. Theorie combineren met heldere praktijkvoorbeelden, dát resulteert in relevant inzicht dat je helpt je business te laten groeien en je marges te vergroten.

Benieuwd welke workshop bij jou past? Ga dan naar Summer SchoolFormuleFocusmeerFocus of How to deal with… en ontdek alles over de inspirerende workshops van Focusplaza.

Meer weten?

Neem contact op met:

Marleen
Projectmanager Marketing en Communicatie