Leden van de Focusplaza Board of Advisory

De Board of Advisory maakt programma’s voor onze leden sterker en geeft zo een frisse blik op onze tactische en strategische koers.

Colette Cloosterman- van Eerd
CCO Jumbo Supermarkten B.V.

Peter de Ries
CEO Maxxam

Wouter Meijerink
CEO Dayes B.V.

Wijnand Jongen
President Ecommerce Europe / Oprichter – Voormalig CEO Thuiswinkel.org

Sebastiaan de Jong
CEO Etos

Patrick de Lange
Founder Sound

Han de Wolf
Sector Specialist Food

Marjo Vierkant-Grievink
Operationeel directeur Focusplaza BV

Board of Advisory

Wij verbinden fabrikanten, leveranciers, retailers en ondernemers binnen de food- en DHZ branche. We laten de consumentenwereld zien en verbinden branchegenoten en hun inzichten met elkaar. En daarmee geeft Focusplaza op een interactieve wijze relevant inzicht op een markt die constant in beweging isĀ  en vraagt om aanpassingsvermogen van iedereen die actief is in de branche. Dat wil zeggen dat wij ook constant in beweging moeten zijn en ons moeten blijven ontwikkelen. Dan is het fijn om een groep vertrouwenspersonen te hebben die ons daarbij helpen, meedenken, ons netwerk vergroten en met diepgaande kennis en ervaring bijdragen aan onze ontwikkeling.

Daarom werken we vanuit Focusplaza met een Board of Advisory, een groep vaste onafhankelijke en objectieve vertrouwenspersonen die als doel hebben om ons het beste uit onszelf te laten halen. De BoA brengt waardevolle kennis, ervaring en een netwerk in en voelt zich verbonden met het succes van Focusplaza. Ze verlenen medewerking en als denktank filosoferen ze mee over uitdagingen en problematieken die we zien op gebied van retail en industrie en de veranderende consumentenmarkt.

De Board of Advisory maakt programma’s voor onze leden sterker en geeft zo een frisse blik op onze tactische en strategische koers.