English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »   »   »  Kaderdag | Londen 12 november 2019

Verras je kader tijdens de Kaderdag Londen op 12 november 2019

In de aanloop naar de feestdagen is nú de tijd om inspiratie op te doen! En waar kun je dat beter doen dan in Londen, waar álle supermarkten zich te buiten gaan aan verleiding en beleving op de winkelvloer. Hoe val je op en zorg je dat jouw winkel of afdeling straks het verschil maakt? Neem je kader mee naar Londen en ontdek waarom de Britse hoofdstad ieder jaar voorloopt op het gebied van beleving en presentatie op de winkelvloer en klantbenadering. De inspiratie die je na deze dag hebt opgedaan, kun je direct in je eigen winkel toepassen. → DIRECT INSCHRIJVEN

          

Op dinsdag 12 november verzamelen we om uiterlijk 05:30 uur bij de informatiebalie (tussen de roltrappen) in vertrekhal 3 van luchthaven Schiphol. Na een korte vlucht arriveren we om 07:10 uur (lokale tijd) in Londen, waar onze bus al klaar staat om ons naar onze bezoeken te brengen.

Zo bekijken we onder andere een traditionele Morrisons supermarkt, waarin de versafdelingen als een ‘Market Street’ zijn ingericht en een next-level Waitrose. Dat high-class supermarkten hun creativiteit aanboren om klanten te blijven lokken en verleiden, bewijst de conceptstore van deze retailer nog maar eens. Live jazzconcerten, kookscholen, wijn- en bierbar en een inpandig appartement waar je kunt blijven slapen en je dinner party kunt houden – het kan niet op. Hoe je daarnaast nog ‘gewoon’ supermarkt kunt laat deze winkel zien.

Niche-speler in Londen is Planet Organic die heel slim in het groeiende gezonde bewustzijn van de Londense consument is gedoken. Deze ‘health food hemel’ verkoopt alleen biologisch en duurzaam geproduceerd eten inclusief enorme range aan gluten-, lactose- en reform producten. Bovendien laat het concept zien dat biologisch niet stoffig hoeft te zijn: let op de hippe winkelsigning en de schitterende verpakkingen van hun private label.

          

Lunchen doen we vandaag bij het Italiaanse convenience concept Vapiano waarna we een bezoek aan de oudste warenhuisreus van de stad niet over kunnen slaan. Al meer dan 100 jaar heeft Harrods de reputatie van leverancier van perfecte etenswaren, getuige de grootste en mooiste food hall van Londen. De Fresh Markt heeft vorig jaar een metamorfose ondergaan met een compleet nieuwe lijn aan internationale én lokaal geproduceerde premium etenswaren. De ultieme vorm van beleving is hier te bewonderen. We vergapen ons aan meterslange artdeco toonbanken vol consumentverleidende producten. Special eye on the Fruit & Vegetable Butchery!  

De reguliere supermarktketen Sainbury’s laat ons zien dat fraaie versafdelingen hand in hand kunnen gaan met een uitgebreid gemaksassortiment. We eindigen tenslotte onze inspiratietour bij het biologische foodparadijs Whole Foods Market. De uit Amerika overgewaaide supermarktformule heeft twee decennia geleden in Engeland voet aan wal gezet met een fraai vlaggenschip dat laat zien dat je in vers op alle fronten uit kunt blinken in een schitterend biologisch assortiment. Bijzondere verpakkingen, authentieke presentaties en communicatie op de winkelvloer; alles klopt in deze indrukwekkende supermarkt.

Aan al het goede komt een einde en dus vertrekken we richting de luchthaven voor onze terugkeer naar Amsterdam. (i.v.m. de tijden van de terugvlucht 's avonds eten/snacken we op eigen gelegenheid op de luchthaven). We vliegen om 20:05 uur terug naar huis. Verwachte aankomsttijd in Amsterdam is 22:25 uur waarna einde programma.

          


De investering voor deze ééndaagse inspiratiereis bedraagt € 425,- per persoon exclusief BTW (bij minimaal 15 deelnemers) (3 inschrijvingen of meer? Dan bedraagt de investering €395,- p.p. excl BTW). Inbegrepen zijn:

  • retourvlucht met LEVEL/EasyJet van Amsterdam Schiphol naar London Luton (heen)/Gatwick (terug)
  • vervoer in Londen per touringcar in combinatie met de metro
  • werkboek met complete programma inclusief achtergrondinformatie over de te bezoeken winkelformules
  • deskundige begeleiding door Focusplaza
  • 1 x koffiestop, 1x lunch inclusief drankje(s)

Graag tot ziens op dinsdag 12 november!

*De geoffreerde prijs is gebaseerd op de huidige tickettarieven. Mocht daarin een wijziging plaatsvinden, dan zijn we genoodzaakt om deze door te belasten. Uiteraard word je hier op voorhand over geïnformeerd.

→ JA, ik neem mijn kader mee naar Londen schrijf me in!

  

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan Poortvliet