• Inschrijfformulier Indian Summer BBQ

  Vul hieronder alle gegevens in om jezelf (en evt. collega's) aan te melden voor de Indian Summer BBQ (verplaatste Nieuwjaarsbijeenkomst) op 5 september 2022.

  Meer informatie:
  Website Indian Summer BBQ 2022

  Locatie:
  Hart van Holland
  Berencamperweg 12
  3861 MC Nijkerk
 • Persoonsgegevens

  Wil je meer dan 1 deelnemer aanmelden? Stuur dan een e-mail naar marleen@focusplaza.nl.
 • Stuur de factuur à 149* euro p.p. (excl. BTW) naar:

  Deelname is gratis voor Focusplaza-leden, leden van Trema Foodnetwerk, FP-Members en relaties van High Touch Executive Search op persoonlijke titel.

  Voor elke 2e, 3e, 4e, etc. deelnemer van dezelfde organisatie betalen Focusplaza-leden en Focusplaza Members slechts 79 euro p.p. excl. BTW.

  Abonnees van FoodPersonality, Karwei Management, leden van Kameleons en leden van HIMA Benelux betalen 79 euro p.p. excl. btw voor registratie.
 • Opmerking

  Na inschrijving ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van deelname. Tot uiterlijk drie weken voor aanvang van het event kun je (uitsluitend schriftelijk of per e-mail) kosteloos annuleren. Wij brengen dan slechts € 25,- administratiekosten in rekening. Annuleer je binnen drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij het volledige inschrijfgeld in rekening. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je vanzelfsprekend ook altijd een collega in jouw plaats laten deelnemen (graag wel even vooraf melden). Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum en vóór aanvang van het event.