Inschrijfformulier Indian Summer BBQ

Vul hieronder alle gegevens in om jezelf (en evt. collega's) aan te melden voor de Indian Summer BBQ op 6 september a.s..

Locatie:
Feel Good Tent Event
Hoge Vuurseweg 11
3744 BB Lage Vuursche

De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Persoonsgegevens

Wil je meer dan 1 deelnemer aanmelden? Stuur dan een e-mail naar marleen@focusplaza.nl.
Deelnemer 1(Vereist)

*

Deelname is gratis voor Focusplaza-leden en Focusplaza Company Members op persoonlijke titel. Voor elke 2e, 3e, 4e, etc. deelnemer van dezelfde organisatie betalen Focusplaza-leden en Focusplaza Company Members slechts 79 euro p.p. excl. BTW. Abonnees van FoodPersonality betalen 79 euro p.p. excl. btw voor registratie.

Stuur de factuur à 149* euro p.p. (excl. BTW) naar:

Voor elke 2e, 3e, 4e, etc. deelnemer van dezelfde organisatie betalen niet-leden slechts de helft van de bijdrage.
Adres

Opmerking

Na inschrijving ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van deelname. Tot uiterlijk drie weken voor aanvang van het event kun je (uitsluitend schriftelijk of per e-mail) kosteloos annuleren. Wij brengen dan slechts € 25,- administratiekosten in rekening. Annuleer je binnen drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij het volledige inschrijfgeld in rekening. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je vanzelfsprekend ook altijd een collega in jouw plaats laten deelnemen (graag wel even vooraf melden). Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum en vóór aanvang van het event.
Toestemming(Vereist)