UPSIDE DOWN | Reset your vision 2022

De belangrijkste pijlers waarop we jarenlang ons zakelijk kompas konden afstellen, zetten de wereld momenteel op z’n kop. Het vermogen van grote technologiebedrijven om consumentengegevens te verzamelen en de winkelervaring online en offline te personaliseren, maakt hen tot steeds grotere concurrenten van traditionele retailers.

Maar misschien ligt de grootste commerciële uitdaging nog wel in het ombuigen van de klassieke distributieketen naar een wendbare en transparante keten waarin flexibele samenwerking met handelspartners de nieuwe norm is. Een stevige uitdaging, gezien de torenhoge inflatie, het extreem lage consumentenvertrouwen, personeelstekorten, een oorlog in Europa en een doordenderende digitale ontwikkeling. Het is duidelijk: de wereld staat op z’n kop. Maar wat betekent dit?

Focusplaza is altijd de verbinder, want alleen door mensen kunnen we veranderen, niet door technieken. Op onze Focusbijeenkomsten, in de podcasts en workshops laten we je daarom de kracht van verbinding ervaren. Laat je inspireren door nieuwe verhalen en inzichten en reset your vision.

Heb je nog geen exemplaar? Bestel deze dan snel:

Bestel UPSIDE DOWN

Wil je adverteren in ons nieuwe jaarboek 2023?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.