English

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.
U bent hier:  »  Focusplaza Foundation

Focusplaza Foundation

logoThe best of both worlds op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, dat is de Focusplaza Foundation. De Focusplaza Foundation wil duurzame verandering teweeg brengen als het gaat om sociaal economische verbetering van de leefsituatie van de allerarmsten in Afrikaanse landen ongeacht hun afkomst of religie. Inkomen en zelfredzaamheid en focus zijn daarbij sleutelwoorden. Als hulp en handel de handen ineen slaan ontstaan er unieke mogelijkheden voor waardevolle en levensveranderende projecten. Er zijn 783 redenen om niet te helpen. En er is er één om het juist wel te doen!

De Focusplaza Foundation gelooft dat ontwikkelingshulp het meest effectief is als er structurele verbeteringen plaats vinden in het dorp of de streek waar kinderen in sponsor-programma’s opgroeien. Niet alleen werken aan het welzijn van het kind, maar gelijktijdig werken aan een duurzame verbetering van de leefomgeving en de toekomstperspectieven voor deze kinderen. 

De Focusplaza Foundation is een stichting die ontstaan is door veranderende tijden en inzichten met betrekking tot ontwikkelingshulp in Afrika. Er verdwijnt nog steeds veel ontwikkelingsgeld zonder dat zichtbaar wordt waar de investeringen het gewenste rendement hebben opgeleverd. 
Deze onduidelijkheid en de daarbij behorende 'strijkstokverhalen' resulteren in een zich steeds verder terugtrekkende overheid als het om ontwikkelingsgeld gaat en minder bereidheid van particulieren en het bedrijfsleven om bij te dragen aan ontwikkelingsprojecten en goede doelen.

Kom in actie, lees meer...

ff

Niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van ons laatste nieuws per e-mail.

Wil je ons volgen?

Kijk dan ook eens op onze LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s.

Contact informatie

Hoofdvestiging
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten

Tel. +31 (0)315 34 61 44
E-mail info@focusplaza.nl

K.v.K. nr. 09103110
BTW nr. NL 8073.75.408.B01
Bank NL49RABO 0116 3349 59

Vrienden van

StorteboomMix OnlineVan PoortvlietJanssens Kassasystemen