FoodFocus Fresh II

Vers is bezig met een flinke opmars in de supermarkt en ook aanverwante productcategorieën blijven innoveren om de gunst van de klant. Grenzen tussen retail en horeca vervagen en het begrip specialist krijgt een nieuwe dimensie. FoodFocus Fresh II-leden houden elkaar scherp, zodat de snel veranderende (consumenten)markt geen bedreiging vormt, maar juist nieuw kansen biedt.

Ben jij geïnteresseerd in de Focusgroep FoodFocus Fresh II en wil jij kennis maken? Vul je gegevens in en wij bellen jou snel terug.

Kennis maken?

Meer informatie over FoodFocus Fresh II

FoodFocus Fresh II bestaat uit een uitgebalanceerde selectie retail-, fabrikanten- en out-of-home managers die gezamenlijk op zoek gaan naar veranderingen in de dagelijkse winkel- en foodservicepraktijk. Tijdens de bijeenkomsten tonen we je de uitersten tussen run (emotieloos logistiek winkelen) en fun (volledig emotiegestuurd winkelen), waarbij steeds weer de meest actuele trends en formules aan bod komen. Je maakt kennis met verrassende assortimentsfilosofieën en formuleuitgangspunten.

FoodFocus Fresh II leden ontmoeten elkaar vier keer per jaar om gezamenlijk nieuwe formules, concepten en initiatieven op het gebied van retail en industrie te bekijken. Naast twee binnenlandse bijeenkomsten, staat één bijeenkomst in het teken van een ledenbezoek aan elkaars bedrijf. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen rondom de categorie van het betreffende bedrijf en welke strategische keuzes worden er gemaakt? Eén keer per jaar staat een meerdaagse buitenlandse studiereis op het programma, waarin we inzoomen op formules buiten onze landsgrenzen. Denk hierbij aan bestemmingen als Dublin, Istanbul, Milaan, Stockholm, Madrid en Berlijn. We ontdekken samen de trends en zien wat er op de buitenlandse winkelvloer speelt én wat ons nog te wachten staat. Daarnaast kun je deelnemen aan de jaarlijkse INTERVISIE, waarbij alle leden van Focusplaza elkaar ontmoeten op een waardevolle netwerkdag.

FoodFocus Fresh II-leden hebben toegang tot het besloten dashboard van de website, waar zij de beschikking hebben over actuele informatie over de reisprogramma’s, fotoreportages, medeleden, brancheinformatie en nog veel meer.

Bel mij terug over FoodFocus Fresh II
Raad van advies
Geert Jan Meijer
Bunzl Verpakkingen BV
Key account manager
Marco Bastiaan
PLUS Retail B.V.
Projectmanager Formule Ontwikkeling
Bert Dingerink
CONO Kaasmakers
Salesmanager Handelspartners Benelux
Krijn van der Bok
Tuinderij Vers
Commercieel manager