FieldFocus Executives | 19 mei 2022

Als je om je heen kijkt zie je bijna dagelijks dat de impact van marktveranderingen, transformaties en nieuwe technologie intensief toenemen. Maar ook de klantbehoefte veranderd. Daarom is het meer dan ooit belangrijk om alle ontwikkelingen in het vizier te houden. Waar zit jouw toegevoegde waarde? Welke uitdagingen komen er op jouw pad als DHZ-professional? En welke kansen? Wat is de impact op de branche? Hoe kan je hier als organisatie op inspelen?

Deze bijeenkomst biedt een brede blik op diverse onderwerpen rondom tech, behoefte en toegevoegde waarde. Aan de hand van sprekers en bezoeken gaan we op 19 mei zien en ervaren welke ontwikkelingen er zijn.

Op het programma staat:

Zweden wil volgend jaar van het analoge geld afstappen. Andere Europese landen zullen dan ongetwijfeld snel volgen. Heeft deze ontwikkeling gevolgen voor onze sector en verandert er ook iets in de financiële transacties tussen retail en leverancier? Teunis Brosens neemt ons mee in de wereld van “Digital Finance”. Als hoofdeconoom bij ING volgt hij de ontwikkelingen rondom digitaal geld en de wereld van blockchain. Diverse partijen hebben inmiddels ervaring opgedaan met blockchain in de keten en de vraag is of digitale geld dat “gelabeld” kan worden voor een doorbraak gaat zorgen? Teunis deelt vandaag zijn kennis van digitale valuta en zijn visie op de rol daarvan in de huidige en toekomstige economie met ons.

Een diepgewortelde liefde voor auto’s is de basis van Gallery Aaldering in Brummen. Door de aderen van eigenaar Nico, zijn zoon Nick en het volledige team loopt geen bloed maar motorolie. Die passie vind je terug in de genen en de identiteit van dit familiebedrijf. En dat laten ze graag horen en zien tijdens de lunch bij de Gallery.

Ook op het programma:

Bij de Welkoop in Apeldoorn staat service écht nog hoog in het vaandel. In de nieuwste winkel van Welkoop vind je bijna alles op het gebied van tuin, dier en kleding. Met echte vakspecialisten op de winkelvloer wordt elke vraag van de consument met aandacht beantwoord. CEO Retail Casper Meijer ontvangt ons in Apeldoorn, laat zijn flagshipstore zien en vertelt ons over de nieuwste ontwikkelingen in de formule en wat hij én Welkoop verstaan onder service die nét een stapje verder gaat.

Al sinds 1846 hebben ze bij Royal Kaak in Terborg kennis en ervaring opgedaan in bakkerijtechnologie. Van stand-alone machines tot een integrale aanpak voor complexe en geautomatiseerde bakkerijlijnen. Van silo tot truck. Met een absolute focus op het bedenken van maatwerkoplossingen zijn ze een echte specialist op het gebied van industriële productie. De presentatie van directeur Lodewijk van der Borg gaat over de technologie van Royal Kaak en de markten waar zij in bewegen. De productiemethodes en K3D: hun state off the art 3D metaal print facility. Ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende Achterhoekse maak-industrieën.

Kortom een dag vol met perspectieven en visies. We vatten deze dag samen bij het diner door ervaringen te delen. En zo de opgedane kennis en inspiratie om te zetten in nieuwe inzichten.

Praktische informatie

Datum
Donderdag 19 mei

Locatie
Restaurant Koetshuis Rhederoord
Parkweg 19
6994 CM De Steeg
Klik hier voor routebeschrijving

Planning
Verzamelen met koffie om 10.00 uur
Start programma om 10.30 uur
Einde programma ongeveer om 20.00 uur

Begeleiding vanuit Focusplaza
Ilse: 06 42 99 44 85

Vragen?

Neem contact op met Ilse!

Ilse
Projectmanager Focusgroepen