Indian Summer BBQ Terugblik 2021

Vanwege Corona ontkwamen we er niet aan om de jarenlange traditie van NieuwjaarsToast in 2021 voor één keer te onderbreken. Gelukkig konden we 6 september alsnog met de branche bij elkaar komen tijdens de Indian Summer BBQ. Een mooi moment om samen met je vakgenoten te proosten op al het moois dat de retailbranche te bieden heeft.

En er was veel om over te praten tijdens de Indian Summer BBQ. Onder het genot van een hapje, een drankje en een heerlijk najaarszonnetje werd volop gespeculeerd over het effect van de fusie tussen Coop en Plus Retail. Maar ook het toekomstscenario dat de Belgische retailgoeroe Jorg Snoeck schetste, maakte veel los bij de aanwezigen. In een wervelende presentatie nam Snoeck ons mee naar de wereld van ‘new retail’. We gaan spannende tijden tegemoet waarin high tech en high touch strijden om de aandacht, het maagaandeel en de portemonnee van de consument.

De foto’s

De Indian Summer BBQ 2021 werd mede mogelijk gemaakt door:

Ook voor jou en jouw bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om tijdens dit event in contact te komen met een voor jou interessante doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld mee in de communicatiecampagne, aanwezig zijn of op een andere manier. Hierover denken we graag met je mee. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor 2022?
Neem dan contact op met: Fons Blomhert | T +31 (0)315-346 144 |  fons@focusplaza.nl

Wat staat er nog meer op de agenda?

Naast events zoals INTERVISIE, organiseert Focusplaza ook de Nieuwjaarsbijeenkomst en workshops zoals de Summer School.
Daarnaast komen zo’n 240 leden een aantal keer per jaar samen in één van de negen focusgroepen. Om op die manier op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen de retailmarkt.

23 november 2021 | INTERVISIE

In één dag zicht krijgen op actuele trends en de relevantste ontwikkelingen binnen retail. Zodat je de nieuwste inzichten toe kunt passen voor je eigen business. Geïnspireerd worden door anderen én je eigen ideeën delen, dát is INTERVISIE.

10 januari 2022 | Nieuwjaarsbijeenkomst

Een schitterende gelegenheid om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje je collega’s én vakgenoten een mooi en succesvol nieuw jaar te wensen. Hét moment om de mooie kant van de branche te ervaren.

29 jun t/m 1 jul ’22 | Summer School Food

Zicht krijgen op actuele uitdagingen, doelstellingen en inkoopprocessen van retailers. En wat zij voor jou kunnen betekenen. Zodat je verschillende formules en hun keuzes beter gaat begrijpen. Zodat ook jij vervolgens beter begrepen wordt!