NieuwjaarsToast 2020 Terugblik

‘Doodzonde’, dachten we bij Focusplaza toen we in 2019 het nieuws hoorden dat de SCCL na bijna 50 jaar besloot te stoppen met de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst. Dit was juist zo’n unieke plek waar je de mooie kant van de branche kon ervaren. Een jaar lang handeldrijven op het scherpst van de snede, maar desondanks toch gezamenlijk het glas heffen op een nieuw jaar.

Daarom besloten we bij Focusplaza om de schitterende traditie voort te zetten en konden
ruim 300 vakgenoten elkaar op 6 januari 2020 toch een mooi en succesvol nieuw jaar wensen.

Als klap op de vuurpijl bracht Jos Ahlers de deelnemers op de hoogte van Generatie Z
als nieuwe consument. En waren zij getuige van de allereerste uitreiking van de titel ‘Foodbedrijf van het Jaar’ namens Supermarkt.team.

De foto’s

De NieuwjaarsToast 2020 werd mede mogelijk gemaakt door:

Ook voor jou en jouw bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om tijdens dit event in contact te komen met een voor jou interessante doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld mee in de communicatiecampagne, aanwezig zijn of op een andere manier. Hierover denken we graag met je mee. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor 2022?
Neem dan contact op met: Fons Blomhert | T +31 (0)315-346 144 |  fons@focusplaza.nl

Wat staat er nog meer op de agenda?

Naast events zoals INTERVISIE, organiseert Focusplaza ook de Nieuwjaarsbijeenkomst en workshops zoals de Summer School.
Daarnaast komen zo’n 240 leden een aantal keer per jaar samen in één van de negen focusgroepen. Om op die manier op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen de retailmarkt.

23 november 2021 | INTERVISIE

In één dag zicht krijgen op actuele trends en de relevantste ontwikkelingen binnen retail. Zodat je de nieuwste inzichten toe kunt passen voor je eigen business. Geïnspireerd worden door anderen én je eigen ideeën delen, dát is INTERVISIE.

10 januari 2022 | Nieuwjaarsbijeenkomst

Een schitterende gelegenheid om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje je collega’s én vakgenoten een mooi en succesvol nieuw jaar te wensen. Hét moment om de mooie kant van de branche te ervaren.

29 jun t/m 1 jul ’22 | Summer School Food

Zicht krijgen op actuele uitdagingen, doelstellingen en inkoopprocessen van retailers. En wat zij voor jou kunnen betekenen. Zodat je verschillende formules en hun keuzes beter gaat begrijpen. Zodat ook jij vervolgens beter begrepen wordt!