Ook dit jaar hebben we, vanwege corona, moeten besluiten om de Nieuwjaarsbijeenkomst om te dopen naar de Indian Summer BBQ.

Een fantastisch moment om de mooie kant van de retailbranche te ervaren en samen het glas te heffen met vakgenoten en collega’s.

Locatie:
Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk
www.hartvanholland.nl

Direct aanmelden

PROOST!

Zet maandag 5 september 2022 alvast in je agenda!  Want op die dag is er vanaf 15.30 uur een schitterende gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, je collega’s én vakgenoten weer live te ontmoeten in een informele en ontspannen setting. En als klap als bonus een inspirerende gastspreker die je waardevolle “food for thought” meegeeft.

Samen met de partners zorgen we voor een mooie aftrap van het laatste tertiaal van 2022. Mogen we daarom jou als retailer, fabrikant, leverancier of dienstverlener ook verwelkomen tijdens de Indian Summer BBQ op 5 september 2022?

Een fantastisch moment om de mooie kant van de retailbranche te ervaren en samen het glas te heffen met vakgenoten en collega’s.

Direct aanmelden

De Indian Summer BBQ wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ook voor jou en jouw bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om tijdens dit event in contact te komen met een voor jou interessante doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld mee in de communicatiecampagne, aanwezig zijn of op een andere manier. Hierover denken we graag met je mee.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor 2022?
Neem dan contact op met: Fons Blomhert | T +31 (0)315-346 144 |  fons@focusplaza.nl

Locatie:

Adresgegevens:

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Meer informatie:

Focusplaza
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten
+31 315 346 144
info@focusplaza.nl

COVID-19

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en houden ons aan de algemene richtlijnen vanuit het RIVM. Houd er alstublieft rekening mee dat je -op dit moment- bij deelname een coronatoegangsbewijs (met daarin een vaccinatie-, herstel- of testbewijs) i.c.m. een geldig legitimatiebewijs moet kunnen tonen.