Nieuwjaarsbijeenkomst

10 JANUARI 2022

Hét moment om samen met je vakgenoten te proosten op al het moois dat de retailbranche te bieden heeft.

Locatie:
Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk
www.hartvanholland.nl

Direct aanmelden

PROOST!

Zet maandag 10 januari 2022 alvast in je agenda!  Want op die dag is er vanaf 16.00 uur een schitterende gelegenheid om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje je collega’s én vakgenoten een mooi en succesvol nieuw jaar te wensen. En als klap op de vuurpijl een inspirerende gast die de aanwezigen aan het begin van het nieuwe jaar waardevolle “food for thought” zal meegeven.

Samen met de partners zorgen we voor een knallende start van het nieuwe jaar. Mogen we daarom jou als retailer, fabrikant, leverancier of dienstverlener ook verwelkomen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari 2022?

Hét moment om de mooie kant van de branche te ervaren. Een jaar lang handeldrijven op het scherpst van de snede, maar desondanks toch gezamenlijk het glas heffen op een nieuw jaar!

Direct aanmelden

De Indian Summer BBQ werd mede mogelijk gemaakt door:

Ook voor jou en jouw bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om tijdens dit event in contact te komen met een voor jou interessante doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld mee in de communicatiecampagne, aanwezig zijn of op een andere manier. Hierover denken we graag met je mee.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor 2022?
Neem dan contact op met: Fons Blomhert | T +31 (0)315-346 144 |  fons@focusplaza.nl

Locatie:

Adresgegevens:

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Meer informatie:

Focusplaza
Zeddamseweg 11a
7075 EA Etten
+31 315 346 144
info@focusplaza.nl

Al meer dan 20 jaar delen we relevante retailinzichten

Focusplaza begrijpt al meer dan 20 jaar de uitdagingen die fabrikanten/leveranciers en retailers hebben. Wij hebben het antwoord en de oplossing voor je. We voorzien je van de nieuwste retailinzichten uit binnen- en buitenland. Vanuit sprekers én aan de hand van praktische bezoeken op de winkelvloer. Omdat we erin geloven dat zien en persoonlijk ervaren impact heeft. Zodat jij de creativiteit en inzichten van anderen kan gebruiken om zelf te ontwikkelen en je business te laten groeien.