In één dag zicht krijgen op actuele trends en de relevantste ontwikkelingen binnen retail. Zodat je de nieuwste inzichten toe kunt passen voor je eigen business. Geïnspireerd worden door anderen én je eigen ideeën delen, dát is INTERVISIE.

Zoom in op mogelijkheden vanuit consumententrends, maar ook op praktijkvoorbeelden van buitenlandse én binnenlandse best-practices. Van retailers, ondernemers, fabrikanten en leveranciers. Geselecteerde sprekers nemen je mee in hun visie en de kansen die zij zien. Bovendien kun je tijdens een optionele speeddate kennismaken met inkopers, categorymanagers en CEO’s van diverse retailers.

In het middagprogramma kies je een thema waar jij het meeste aan hebt en ga je onderling in gesprek met andere deelnemers. Zodat je hun ervaringen en ideeën kan gebruiken voor je eigen ontwikkeling en groei van jouw business.

Zicht op actuele trends in consumentengedrag (en de oorzaak hiervan)
Zicht op actuele best-practices van formules – en brands – in food en non-food
Retailers met hún toekomstvisie aan het woord
SpeedTalks met inkopers en categorymanagers: informele 1-op-1 gesprekken waar je je voordeel mee kunt doen
“Ontmoet” informeel (en op veilige afstand) een relevant deel van retailend Nederland
Diverse thema’s: disruptie#ve technieken, veranderende samenleving, duurzaamheid, smart warehousing/logistiek, etc.

PROGRAMMA  NU INSCHRIJVEN

INTERVISIE is er voor iedereen binnen food, non-food, DIY en out-of-home. Vanuit retail én fabrikant/leverancierszijde, die zicht wil krijgen op actuele ontwikkelingen, ‘best practices’ en verfrissende inzichten van vakgenoten. Ondernemers, directieleden, sales managers, (key- en national) accountmanagers, trade marketing managers, category development managers en commerciële managers zijn welkom.

Binnenkort vind je hier de eerste gastsprekers

Zorg dat je er 23 november bij bent tijdens INTERVISIE | Same Game, New Rules en verzeker je van een plaats. Bovendien profiteer je tot 20 oktober 2021 van het earlybird tarief. Schrijf je direct in voor INTERVISIE. Focusplaza-leden op persoonlijke titel kunnen kosteloos deelnemen aan INTERVISIE.

INSCHRIJVEN

INTERVISIE wordt mede mogelijk door onze partners.

Ook voor jou en jouw bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om tijdens dit event in contact te komen met jullie doelgroep om zo jullie marketingcampagne te versterken. Je kunt bijvoorbeeld een sessie verzorgen, aanwezig zijn op het inspiratieplein of op een andere manier. Hierover denken we graag met je mee.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Neem dan contact op met:

Fons
Business Developer