Zicht krijgen op actuele trends en de relevantste consumentenontwikkelingen. Zodat je de nieuwste inzichten toe kunt passen voor je eigen business.

Tijdens de events van Focusplaza zoom je samen met branchegenoten in op mogelijkheden vanuit consumententrends, maar ook op praktijkvoorbeelden van buitenlandse én binnenlandse best-practices. Van retailers, ondernemers, fabrikanten en leveranciers.

Maar ook je collega’s én vakgenoten ontmoeten in een informele en ontspannen setting om geïnspireerd te worden door anderen én je eigen ideeën te delen. Dat is de kracht van verbinding!

Agenda 2023

Events in 2023

INTERVISIE | 8 juni 2023

In één dag zicht krijgen op actuele trends en de relevantste consumentenontwikkelingen. Zodat je de nieuwste inzichten toe kunt passen voor je eigen business. Geïnspireerd worden door anderen én je eigen ideeën delen, dát is INTERVISIE.

Zoom in op mogelijkheden vanuit consumententrends, maar ook op praktijkvoorbeelden van buitenlandse én binnenlandse best-practices. Van retailers, ondernemers, fabrikanten en leveranciers. Geselecteerde sprekers nemen je mee in hun visie en de kansen die zij zien.

In het middagprogramma ga je op safari om een zelf interessante, innovatie en inspirerende concepten te bekijken. Zodat je ervaringen en ideeën van anderen kan gebruiken voor je eigen ontwikkeling en groei van jouw business.

Meer informatie en aanmelden

FP Summer BBQ | 8 juni 2023

Zet donderdag 8 juni 2023 alvast in je agenda!  Want op die dag is er vanaf 15.30 uur een schitterende gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, je collega’s én vakgenoten weer live te ontmoeten in een informele en ontspannen setting. En als bonus een inspirerende gastspreker die je waardevolle “food for thought” meegeeft.

Samen met de partners zorgen we voor een mooie aftrap van het 2e half jaar. Mogen we daarom jou als retailer, fabrikant, leverancier of dienstverlener ook verwelkomen tijdens de Focusplaza BBQ op 8 juni 2023? Een fantastisch moment om de mooie kant van de retailbranche te ervaren en samen het glas te heffen met vakgenoten en collega’s.

Meer informatie en aanmelden