Events

Als professional in de branche zoek je voortdurend naar mogelijkheden om toegevoegde waarde te creëren. De retail- en FMCG-markt is namelijk constant in beweging. Actuele ontwikkelingen volgen elkaar snel op en dat vraagt om aanpassingsvermogen en relevant inzicht.

Welke trends en issues leven op dit moment bij retailers en fabrikanten? Welke (internationale) ontwikkelingen inspireren de Nederlandse markt? Welke rol spelen internet en social media? En hoe vertalen retailers de huidige trends naar toegevoegde waarde op hun winkelvloer? Hoe kan ik als fabrikant mijn strategie laten aansluiten op die van de retailer? Vraagstukken die inzicht verlangen en bij Focusplaza gaan we dan nog een stapje verder. Hoe waardevol is het als we er voor zorgen dat deze opgedane kennis direct betekenisvol toegepast kan worden?

Daarnaast ontmoet je tijdens onze events leden van jouw Focusgroep, leden van andere Focusgroepen én branchegenoten. Delen en bespreken van opgedane kennis en samen leren van elkaars ervaring en inzichten. Focusplaza Events, de kracht van verbinding!

INTERVISIE

Geïnspireerd worden door anderen én je eigen ideeën delen, dát is INTERVISIE. Een dag vol actuele trends, relevante ontwikkelingen en nieuwe inzichten in de retail om jezelf te ontwikkelen en jouw bedrijf te laten groeien.

Naar de website van INTERVISIE

Indian Summer BBQ

Hét moment om samen met je vakgenoten te proosten op al het moois dat de retailbranche te bieden heeft.

Naar de website van Indian Summer BBQ