2 september 2021

meerFocus CIRCO

Actief in de doe-het-zelfbranche als producent, retailer of toeleverancier? En wil je ontdekken welke trends en circulaire mogelijkheden er zijn? Door bijvoorbeeld de levensduur van producten te verlengen? Of hoe je grondstoffen kunt hergebruiken? Waar je het verschil kunt maken met bijv. reparatie, diensten en servicecontracten? En hoe dit alles te koppelen is aan een nieuwe manier van geld verdienen? Zet dan de eerste stappen tijdens CIRCO Track!

Wanneer?
2, 16 en 30 september. Het is een meerdaagse interactieve hybride training.
In 7 stappen van linear naar circulair…

Voor wie?
Voor iedereen die zich in de waardeketen begeeft. Van retailers, producenten, groothandel, toeleveranciers, dus iedere ketenpartner in de doe-het-zelf-branche, die willen ontdekken welke circulaire mogelijkheden er zijn en die op zoek zijn naar nieuwe verdienmodellen. Bij voorkeur 2 personen per bedrijf, bijvoorbeeld een duo van commerciële/finance functie, die de markt, klanten en stakeholders kent, samen met business developers, designers of product developers.

Waarom meedoen?

  • Circulair ondernemen biedt nieuwe business kansen! Bedrijven vergroten hun concurrentiekracht en ze creëren nieuwe waarden voor hun bedrijf en klanten. Ook is het een innovatieve herijking van je businessmodel.
  • CIRCO maakt door samenwerken binnen de keten mogelijk wat voor een individueel bedrijf lastig of onmogelijk is. Door kruisbestuiving en ketensamenwerking worden ideeën slimmer én beter uitvoerbaar.
  • Bedrijven dragen bij aan de ontwikkeling van een circulaire economie, waarin producten en materialen worden hergebruikt en grondstoffen hun waarde behouden.

Lees meer…

Zijn er kosten aan verbonden? Er wordt een kleine investering voor deelname 500,- euro ex. btw per bedrijf (voor 2 personen) in rekening gebracht. (De reguliere prijs bedraagt € 2.000,- ex. btw. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat).
JA, IK WIL ER OOK BIJ ZIJN!

Let op: het aantal plaatsen is bewust beperkt (max. 10 bedrijven), zodat er veel ruimte is voor individuele vragen, interactie en onderlinge ervaringsuitwisseling. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!  

Interesse? Meld je direct aan! 
Je kunt ook eerst nog even een optie plaatsen, stuur mij dan even een mail, dan plaats ik een optie voor je.