13 oktober 2021 t/m 15 oktober 2021
München

FoodFocus Experts: Meerdaagse Focusreis naar München

Graag willen we jullie op de hoogte brengen omtrent de bestemming van de buitenlandreis voor 2021. Tel Aviv stond op de planning, maar door alle ontwikkelingen (Covid-19 en de onrust in en rondom Israël) vinden we het niet verstandig om met elkaar daar naar toe af te reizen.

We schuiven deze reis voorlopig door naar 2022 en kiezen we dit jaar als bestemming de inspirerende plek München van 13 t/m 15 oktober a.s.

Bestemming Meerdaagse Focusreis 2021: 13 t/m 15 oktober

München, hoofdstad van Beieren en woonplaats voor meer dan 1,3 miljoen Münchenaren die de stad tot één van de leukste steden van Duitsland maken. De Münchenaren zijn naast echte levensgenieters namelijk uitermate trots op hun stad en die liefde delen ze graag met iedereen. Nergens zijn zoveel oude tradities bewaard gebleven als hier. We zien hier dat oude tradities goed samen gaan met de moderne way-of-live. De Münchenaren zijn namelijk net als andere grootstedelingen gek op gemak én op genieten. Ze plannen maaltijden minder ver vooruit, eten vaker buitenshuis dan vroeger en laten eten bezorgen. Dus zien we hier dat concepten het genieten toegankelijker maken, door een scherpe prijs en maximale beleving toe te voegen. We scheiden deze dagen het kaf van het koren en gaan op zoek naar de toepasbaarheid voor de Nederlandse markt en ons eigen formule.