15 september 2021 t/m 17 september 2021
Villa Ruimzicht in Doetinchem

Summer School Food 2021

Jouw business laten groeien in samenwerking met retailers

Beter begrepen worden, daar gaat het om. Hoe kom jij goed beslagen ten ijs? In tweeënhalve dag krijg je maximaal zicht op actuele uitdagingen, doelstellingen en inkoopprocessen van retailers. En wat zij voor jou kunnen betekenen. Omdat je de verschillende formules én hun argumenten waaróm ze actuele keuzes maken beter gaat begrijpen. Daarmee kan jij je voordeel doen zodat ook jíj vervolgens beter begrepen wordt!

Samen mét retailers

Fred Bosch (CEO Coop), Jort Scholten (VP Merchandising & Sourcing Albert Heijn), Rutger van den Bout (Hoogvliet), Peter van Mourik (directeur marketing & communicatie PLUS retail), Jaap Bloot (A.I. diverse retailers), Sander van der Hoeven (Hoogvliet), Jerry de Leeuw (Commercieel Directeur Hans Geveling Supermarkten), Jan van der Borst (FMCG-professional), Alexander Arbouw (senior category manager Alpro Nederland), Tijn Leussink (multi-franchiser Jumbo/Leussink Retail Groep) hebben hun medewerking al toegezegd en gaan graag met jou aan de slag. Je leert elkaars ambities en uitdagingen kennen, zodat je tot nieuwe inzichten komt over hoe je samen met de retailer de business verder kunt laten groeien.

Wat zijn de do’s & don’ts in het (op)bouwen van een optimale samenwerking? Leer het tijdens de Focusplaza Summer School Food op  15, 16 en 17 september.

Verkrijg unieke inzichten vanuit insiders, met do’s en don’ts, in het zakendoen met retailers. In een tweedaagse Summerschool zoom je in op de uitdagingen in de samenwerking tussen retail en industrie en de mogelijkheden om de deskundigheid en de kwaliteit in die samenwerking te vergroten.

Meer informatie en aanmelden