20 april 2022 t/m 22 april 2022
Villa Ruimzicht in Doetinchem

Retail School DIY 2022

Met meer kennis, begrip en inzicht kan je verder groeien.

Ontdek de argumenten en gedachten achter de keuzes van vandaag en morgen door samen te werken met retailers tijdens de Summer School voor de DIY-branche. Waar jij antwoord krijgt op het vraagstuk: Hoe zorg ik ervoor dat ik samen met de retailer de business kan laten groeien?

In tweeënhalve dag krijg je maximaal zicht op actuele uitdagingen, doelstellingen en inkoopprocessen van retailers. En wat zij voor jou kunnen betekenen. Omdat je de verschillende formules én hun argumenten waaróm ze actuele keuzes maken beter gaat begrijpen. Daarmee kan jij je voordeel doen zodat ook jíj vervolgens beter begrepen wordt!

Samen mét retailers

Hans Hortensius (algemeen directeur KlusWijs), Ronald Erftemeijer (director KARWEI), Angela van Dongen (Formule directeur Decorette), Johan Zijlstra (Categorymanager KARWEI), Bart Cox (zelfstandig ondernemer Gamma en KARWEI), Michiel Maandag (Monday Brand), Frank Heus (Director Consumer Bolton Adhesives), Alice Ruitenberg (Categorymanager KARWEI) gaan graag met jou aan de slag. Je leert elkaars ambities en uitdagingen kennen, zodat je tot nieuwe inzichten komt over hoe je samen met de retailer de business verder kunt laten groeien.

Wat zijn de do’s & don’ts in het (op)bouwen van een optimale samenwerking? Leer het tijdens de Focusplaza Summer School DIY van 26 tot en met 28 januari.

Verkrijg unieke inzichten vanuit insiders, met do’s en don’ts, in het zakendoen met retailers. In een tweedaagse Summerschool zoom je in op de uitdagingen in de samenwerking tussen retail en industrie en de mogelijkheden om de deskundigheid en de kwaliteit in die samenwerking te vergroten.

Meer informatie en aanmelden