1 juli 2021

FieldFocus Executives

FieldFocus Executives

Samen sparren over de DHZ-branche
Voor ervaren DHZ-professionals is er de FieldFocus Executives ledengroep. Topfabrikanten en -retailers op directie- en managementniveau uit de doe-het-zelf branche komen vier keer per jaar bij elkaar om elkaar te inspireren en beter te leren kennen. Je kunt immers vraag en aanbod beter afstemmen als je elkaar kent en begrijpt.

FieldFocus Executives geeft directieleden en beleidsbepalers van retailorganisatie en leveranciers de mogelijkheid om in een informele setting van gedachten te wisselen over de ontwikkelingen in de DHZ. De unieke balans tussen retail en industrie zorgt voor een kruisbestuiving waardoor leden met andere ogen naar de branche leren te kijken. Het delen van kennis en ervaring aangevuld met discussies levert zinvolle bijeenkomsten op die je kritisch en alert maken én je kennis over de markt vergroten.

Vier keer per jaar gaat FieldFocus Executives op pad. Drie keer via een binnenlandse bijeenkomst, één keer per jaar naar het buitenland waarbij we inzoomen op formules buiten onze landsgrenzen. Denk hierbij aan bestemmingen als Rome, Stockholm, Istanbul, Dublin, Warschau en Madrid. We ontdekken samen de trends en zien wat er op de buitenlandse winkelvloer speelt én wat ons nog te wachten staat. Daarnaast kun je deelnemen aan de jaarlijkse INTERVISIE, waarbij alle leden van Focusplaza elkaar ontmoeten op een waardevolle netwerkdag.

FieldFocus Executives-leden hebben toegang tot het besloten dashboard van de website, waar zij de beschikking hebben over actuele informatie over de reisprogramma’s, fotoreportages, medeleden, brancheinformatie en nog veel meer.

Bijeenkomsten 2021

Donderdag 28 januari: Focusbijeenkomst
Donderdag 11 maart: Focusbijeenkomst
Donderdag 20 mei: Focusbijeenkomst
Woensdag 26 mei: INTERVISIE
Maandag 21 juni: Midsummer BBQ
Woensdag 6 t/m vrijdag 8 oktober: Meerdaagse Focusreis
Dinsdag 23 november: INTERVISIE 2021
Donderdag 9 december: Focusbijeenkomst