29 juni 2022 t/m 1 juli 2022
Villa Ruimzicht Doetinchem

Summer School Food 2022

Met meer kennis, begrip en inzicht kan je verder groeien.

Ontdek de argumenten en gedachten achter de keuzes van vandaag en morgen door samen te werken met retailers tijdens de Summer School voor de Food-branche. Waar jij antwoord krijgt op het vraagstuk: Hoe zorg ik ervoor dat ik samen met de retailer de business kan laten groeien?

In tweeënhalve dag krijg je maximaal zicht op actuele uitdagingen, doelstellingen en inkoopprocessen van retailers. En wat zij voor jou kunnen betekenen. Omdat je de verschillende formules én hun argumenten waaróm ze actuele keuzes maken beter gaat begrijpen. Daarmee kan jij je voordeel doen zodat ook jíj vervolgens beter begrepen wordt!

Samen mét retailers

In 2021 gingen o.a. Fred Bosch (CEO Coop), Jort Scholten (VP Merchandising & Sourcing Albert Heijn), Peter van Mourik (directeur marketing & communicatie PLUS retail), Jaap Bloot (A.I. diverse retailers), Sander van der Hoeven (Hoogvliet), Roy Erinkveld (bedrijfsleider AH Ulft van Hans Geveling Supermarkten), Marco Bastiaan (senior projectmanager Formuleontwikkeling PLUS Retail), Alexander Arbouw (senior category manager Alpro Nederland), Tijn Leussink (multi-franchiser Jumbo/Leussink Retail Groep) met de deelnemers aan de slag. Zij leerden elkaars ambities en uitdagingen kennen, zodat ze tot nieuwe inzichten kwamen over hoe je samen met de retailer de business verder kunt laten groeien.

Wat zijn de do’s & don’ts in het (op)bouwen van een optimale samenwerking? Leer het tijdens de Focusplaza Summer School Food van 29 juni tot en met 1 juli.

Verkrijg unieke inzichten vanuit insiders, met do’s en don’ts, in het zakendoen met retailers. In een tweedaagse Summer School zoom je in op de uitdagingen in de samenwerking tussen retail en industrie en de mogelijkheden om de deskundigheid en de kwaliteit in die samenwerking te vergroten.

Meer informatie en aanmelden