Summer School Food | 6 t/m 8 september 2023

Succesvol samenwerken met retailers

  • Begrijp de retailer en speel (beter) in op de behoefte
  • Optimaliseer de samenwerking
  • Verhoog het gezamenlijke rendement

Een ware “food retail pressurecooker”. In 2,5 dag dompel jij je volledig onder in de foodbranche en kruip je in de huid van de retailer.

Verkrijg in 48 uur maximaal inzicht in de actuele uitdagingen, doelstellingen en processen in de foodretail. Samen met de retailers. Dé kans om échte inside informatie direct van de bron te krijgen. Directe handvaten die je meteen in de praktijk kunt brengen.

Voor wie? leveranciers in de foodbranche die hun samenwerking met de retailer willen optimaliseren.

Stap jij in deze snelkookpan boordevol relevante informatie? Wil jij je positie en kansen op het schap vergroten? Pak je kans! Ga het gesprek aan, leer en laat samen je business groeien tijdens de Summer School Food van 6 t/m 8 september.

Meer info DIRECT INSCHRIJVEN

Informeel in gesprek met vakgenoten én retailers

Naast het verkrijgen van actuele insights, zoom je met vakgenoten op interactieve wijze in op de praktijk. Zodat je ook elkaars creativiteit en vindingrijkheid kan gebruiken voor de ontwikkeling van je eigen plannen.

  • Je krijgt inzichten in retailmarketing, merkenstrategie, smart data en best-practices van vakgenoten
  • Je gaat samen op winkelbezoek (inclusief formuletoelichting)
  • Je gaat op speeddate met inkopers en/of categorymanagers
  • Je gaat sparren met retailers én andere leveranciers over actuele ontwikkelingen
  • Je vertaalt de opgedane inzichten samen met teamgenoten
  • Je ontvangt waardevolle feedback en suggesties van retailers waarmee jij voortaan je slagingskansen bij retailers vergroot

SCHRIJF JE IN

Samen mét retailers

Onderstaande retailers en experts gaan graag met jou aan de slag. Zo leer je elkaars ambities en uitdagingen kennen en kom je tot nieuwe inzichten over hoe je samen met de retailer de business verder kunt laten groeien.

PLUS logo Eric Leebeek
Commercial director
PLUS Retail

Jumbo logo Nico Wormgoor
Senior assortimentsmanager vlees
JUMBO

Future Fresh logo Margot Nammensma
Eigenaar
Future Fresh

Albert Heijn logo Wouter de Weerdt
Director Presentation Management
Albert Heijn

Coop logo Rutger van den Bout
Interim hoofd category management
Coop Supermarkten

Dirk logo Arie van Doesburg
Buying & Merchandising
Dirk van den Broek

PLUS logo Marco Bastiaan
Senior projectmanager formuleontwikkeling
PLUS Supermarkten

Anderen over de Summer School Food

“De Summer School was voor mij heel waardevol. Ik heb nieuwe inzichten en ideeën gekregen door de hoge mate van interactie met de retailers en met de andere fabrikanten/leveranciers. Ik merkte dat we veel met dezelfde uitdagingen kampten en door er samen over te praten en na te denken, krijg je andere ingevingen hoe hiermee om te gaan.”

“In vergelijking met andere retail-events vond ik de Food Summer School heel bijzonder, maar dan in de positieve zin. Het open karakter en de onderlinge discussies hebben mij een frisse kijk gegeven op de samenwerking met retailers en hoe ik mijn eigen business binnen retail een boost kan geven.”

Hoe vaak krijg je nu de kans om écht inside informatie direct van de bron te krijgen?

Meld je daarom vandaag nog aan voor de Summer School Food 2023 van 6 tot en met 8 september. We starten woensdag 6 september vanaf 17.00 uur met een gezamenlijke kick-off onder het genot van een heerlijk diner. Vrijdag 8 september sluiten we om 15.30 uur met een borrel. Pak je kans! Ga het gesprek aan, leer en laat samen je business groeien.

Investering
De investering voor de Summer School Food bedraagt 1.795 euro excl. btw per persoon. Dit is inclusief lunch (2x), diner (2x), storechecks, transfers naar de winkels en begeleiding door diverse retailexperts. Dit is exclusief overnachtingskosten. Na je aanmelding verzorgen wij het boeken van je hotelovernachtingen voor jou.

Het aantal deelnemers is beperkt om de onderlinge interactie te garanderen.

Locatie
Omgeving Zeist

INSCHRIJVEN

Meer weten?

Neem gerust contact op met:

Mariëlle
Projectmanager Focusgroepen