Samen met Jan Linders meer grip op de keten én het rendement!

Als je begrijpt welke koers Jan Linders gaat varen en waarom, dan kan jij daarop anticiperen en je business laten groeien. Je krijgt 25 januari a.s. zicht op relevante ontwikkelingen. Je hoort wie Jan Linders is, wat hun ambities zijn, hoe zij deze willen bereiken en welke kansen er voor jou als leveranciers zijn.

Inschrijven

Samen mét het management van Jan Linders

Je kan gedurende dag alles vragen aan Bernd, Paul en Jop.
Bijvoorbeeld over actuele uitdagingen, doelstellingen en ambities.

Bernd Weustink
Commercieel directeur

Paul Weijers
Manager Supply Chain & Logistiek

Jop van Megen
Leveranciersmanager

Oud-deelnemers over een FormuleFocus:

De retailer vertelde in alle openheid welke ambities zij hebben voor de toekomst en welke rol ik als fabrikant daar in kan spelen. En hoe we samen het rendement van mijn productgroep kunnen vergroten.

Ik heb een hoop ins en outs gehoord en het is fijn en leerzaam om eens met anderen te sparren dan met mijn eigen collega’s.

Waardevolle informatie wordt gedeeld, die je anders niet zou krijgen en je ontmoet mensen die je anders niet zou ontmoeten.

Samenwerking bevorderen en je rendement verder ontwikkelen

Samen met vakgenoten krijg je inzichten op de ontwikkelingen binnen de supply chain van Jan Linders met aansluitend een bezoek aan het DC. Door middel van een workshop ga je samen met het management kansen benoemen in de goederenstroom die een win-win opleveren. En je bezoekt samen een winkel van Jan Linders.

AANMELDEN

Inside informatie direct van de bron

 Bernd, Paul en Jop geven 25 januari inzicht in de filosofie en strategie met waardevolle informatie over de positionering van de formule. In een informele, kleinschalige setting, met volop ruimte voor interactie en persoonlijke vragen, krijg jij deze informatie en meer direct van de bron. Meld je daarom vandaag nog aan voor de FormuleFocus Jan Linders op woensdag 25 januari a.s. en pak die kans! Ga het gesprek aan en laat samen je business groeien.

Voor wie?

De FormuleFocus is een initiatief voor fabrikanten/leveranciers in food die nieuwsgierig zijn naar de visie van Jan Linders, die behoefte hebben aan verhelderende informatie die onontbeerlijk is bij het invullen van een succesvolle introductie en die op de hoogte willen blijven van kansen binnen Jan Linders, zoals:

  • directieleden
  • productmanagers
  • (trade)marketeers
  • account-/salesmanagers
  • en iedereen die het waardevol vindt om zich te verdiepen in de wereld van Jan Linders.

AANMELDEN

Al bijna 25 jaar delen we relevante retailinzichten

Focusplaza begrijpt al bijna 25 jaar de uitdagingen die fabrikanten/leveranciers en retailers hebben. Wij hebben het antwoord en de oplossing voor je. We voorzien je van de nieuwste retailinzichten uit binnen- en buitenland. Vanuit sprekers én aan de hand van praktische bezoeken op de winkelvloer. Omdat we erin geloven dat zien en persoonlijk ervaren impact heeft. Zodat jij de creativiteit en inzichten van anderen kan gebruiken om zelf te ontwikkelen en je business te laten groeien.

Praktische informatie

Datum en tijd
Woensdag 25 januari 2023 vanaf 9.30 uur tot ca. 15.30 uur.

Investering
De investering bedraagt 695 euro excl. btw per persoon (Focusplaza-leden ontvangen een ledenvoordeel van 10% op de deelnameprijs). Dit is inclusief lunch, drankjes, afsluitende borrel, gebruik interactieve systeem en transfer naar de te bezoeken vestiging. In verband met de winkelbezoeken en de beoogde interactie is er voor de FormuleFocus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal twee personen per bedrijf). De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Locatie
Jan Linders Servicekantoor
De Flammert 1211
5854 NC Bergen

AANMELDEN

Meer weten?

Neem gerust contact op met:

Marleen
Projectmanager Marketing en Communicatie