FormuleFocus

Kruip in de huid van de retailer

Samen grip hebben op de keten vormt een belangrijk fundament voor duurzaam succes. Waar liggen de uitdagingen en beperkingen in de retail en waar bij de leverancier? Om het gezamenlijke snijvlak te ontdekken nemen we hiervoor een kijkje in de keuken van Jan Linders. Tijdens een bezoek aan Nieuw Bergen ga je in dialoog met elkaar en bezoek je het distributiecentrum alsmede de winkel.

Inschrijven

Deze personen delen hun inzichten

Wijze lessen vanuit Bernd, Paul en Jop. Hoe wordt het retail en logistieke spel gespeeld?

Bernd Weustink
Commercieel directeur

Paul Weijers
Manager Supply Chain & Logistiek

Jop van Megen
Leveranciersmanager

Oud-deelnemers over een FormuleFocus:

Ik heb een hoop ins en outs gehoord en het is fijn en leerzaam om eens met anderen te sparren dan met mijn eigen collega’s.

Waardevolle informatie wordt gedeeld, die je anders niet zou krijgen en je ontmoet mensen die je anders niet zou ontmoeten.

Samenwerking bevorderen en je rendement verder ontwikkelen

Samen met vakgenoten krijg je inzichten op de ontwikkelingen binnen de supply chain met aansluitend een bezoek aan het DC en een supermarkt van Jan Linders. Door middel van een workshop ga je samen kansen benoemen in de goederenstroom. We gaan op zoek naar actuele uitdagingen, keuzes en argumenten van de retail. Ontdekken hoe inkoopprocessen werken en assortimenten worden samengesteld. Samen in gesprek om kennis te vergaren om je eigen business te ontwikkelen.

AANMELDEN

Leren van…

 Bernd, Paul en Jop geven 25 januari inzicht in de uitdagingen in de retail keten. En dat in een informele, kleinschalige setting, met volop ruimte voor interactie en persoonlijke vragen. Meld je daarom vandaag nog aan voor de FormuleFocus op woensdag 25 januari a.s. en pak die kans!

Voor wie?

De FormuleFocus is een initiatief voor fabrikanten/leveranciers in food die nieuwsgierig zijn naar het retailspel, die behoefte hebben aan verhelderende informatie die onontbeerlijk is bij het invullen van een succesvolle introductie en die op de hoogte willen blijven van kansen zoals:

  • directieleden
  • productmanagers
  • (trade)marketeers
  • account-/salesmanagers
  • en iedereen die het waardevol vindt om zich te verdiepen in de wereld van retail.

AANMELDEN

Al bijna 25 jaar delen we relevante retailinzichten

Focusplaza begrijpt al bijna 25 jaar de uitdagingen die fabrikanten/leveranciers en retailers hebben. Wij hebben het antwoord en de oplossing voor je. We voorzien je van de nieuwste retailinzichten uit binnen- en buitenland. Vanuit sprekers én aan de hand van praktische bezoeken op de winkelvloer. Omdat we erin geloven dat zien en persoonlijk ervaren impact heeft. Zodat jij de creativiteit en inzichten van anderen kan gebruiken om zelf te ontwikkelen en je business te laten groeien.

Praktische informatie

Datum en tijd
Woensdag 25 januari 2023 vanaf 9.30 uur tot ca. 15.30 uur.

Investering
De investering bedraagt 695 euro excl. btw per persoon (Focusplaza-leden ontvangen een ledenvoordeel van 10% op de deelnameprijs). Dit is inclusief lunch, drankjes, afsluitende borrel, gebruik interactieve systeem en transfer naar de te bezoeken vestiging. In verband met de winkelbezoeken en de beoogde interactie is er voor de FormuleFocus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal twee personen per bedrijf). De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Locatie
De Witte Hoeve
Gasstraat 5
5801 CT Venray
Klik hier voor de routebeschrijving.
Parkeren kan kosteloos op de parkeergelegenheid van de locatie.

AANMELDEN