Startpagina  |   Over Focusplaza  |   Nieuws  |   Column  |   Sitemap  |   Contact
 
 
 
Login
 
 

FoodFocus Fresh

Versmanagers houden elkaar scherp

Vers wint snel terrein in de supermarkt. De ontwikkelingen in deze productcategorie volgen elkaar in hoog tempo op. De komst van steeds meer merken in vers en de introductie van nieuwe versconcepten zorgen ervoor dat managers uit de verssector meer dan ooit op scherp moeten staan. Binnen de exclusieve ledengroep "FoodFocus Fresh" houden ruim veertig versmanagers van fabrikanten en retailers elkaar scherp, zodat de hoog gespannen verwachtingen rondom vers waargemaakt kunnen worden.

In informele setting komt FoodFocus Fresh bij elkaar om gezamenlijk kennis te nemen van de veranderingen in de dagelijkse winkelpraktijk op het gebied van vers. Tijdens de bijeenkomsten tonen we u de uitersten tussen run (emotieloos logistiek winkelen) en fun (volledig emotiegestuurd winkelen), waarbij steeds weer op de meest actuele thema's en formules wordt ingespeeld. U maakt kennis met verrassende assortimentsfilosofieën en formule-uitgangspunten.

Driemaal per jaar komt FoodFocus Fresh bijeen. In het programma zijn twee binnenlandse bijeenkomsten opgenomen. FoodFocus Fresh gaat dan met een luxe "VIP-coach" op pad. De faciliteiten in deze bus maken het mogelijk om onderweg inleidende presentaties te verzorgen, groepsdiscussies te voeren en naar aanleiding van de bezoeken ervaringen uit te wisselen. Éénmaal per jaar wordt een meerdaagse buitenlandse studiereis georganiseerd. Tijdens deze reis wordt ingezoomd op diverse versconcepten en winkelformules in het betreffende land. We ontdekken samen de nieuwste trends en staan stil bij de vraag wat er op de buitenlandse winkelvloer speelt.

De leden van FoodFocus Fresh hebben de mogelijkheid om in te loggen op het besloten gedeelte van de website. Men ontvangt via de site actuele informatie over de reisprogramma's, uitgebreide fotoreportages van de bezochte winkelketens etc. Vanuit Focusplaza worden de leden bovendien tal van andere diensten aangeboden.


Programma 2014

Woensdag 29 januari 2014   Binnenlandse winkelbezoeken
Woensdag 14 t/m vrijdag 16 mei 2014   Buitenlandse inspiratiereis
Woensdag 17 september 2014   Binnenlandse winkelbezoeken
Dinsdag 25 november 2014   Visiedag


 

Share |
Created by doit Online
Disclaimer | Algemene voorwaarden