Startpagina  |   Over Focusplaza  |   Nieuws  |   Column  |   Sitemap  |   Contact
 
 
 
Login
 
 

FoodFocus Business

Managers klankborden op de winkelvloer

De ledengroep "FoodFocus Business" bestaat uit ruim dertig accountmanagers, categorymanagers, salesmanagers en andere managers van retailers en fabrikanten uit de foodsector. FoodFocus Business biedt een unieke kans om met elkaar inspiratie op te doen bij uiteenlopende formules en om met collega's kennis te delen over de snelveranderende marktontwikkelingen.

Klankborden op de winkelvloer met collega's en zelfstandig ondernemers is het uitgangspunt van deze exclusieve ledengroep. Aan welke producten hebben retailers en hun klanten behoefte? Én hoe kunnen fabrikanten beter inspelen op die wensen. Dit zijn vragen die tijdens de bijeenkomsten van FoodFocus Business aan de orde komen. In een informele setting gaat deze ledengroep, onder leiding van een deskundige uit de branche op bezoek bij retailformules en analyseren de leden winkelformules, assortimenten en nieuwe ontwikkelingen.

Viermaal per jaar gaat FoodFocus Business op pad. Drie maal per jaar staat er een binnenlandse bijeenkomst op het programma. We gaan dan met een luxe "VIP-coach" op pad. Deze bus is voorzien van presentatie- en discussiemogelijkheden, waardoor de reistijd op een effectieve manier wordt benut. Éénmaal per jaar gaat FoodFocus Business naar het buitenland om in te zoomen op diverse winkelformules. We analyseren samen de nieuwste ontwikkelingen en discussiëren met elkaar over de diverse keuzes die retailers en fabrikanten maken.

De leden van FoodFocus Business hebben de mogelijkheid om in te loggen op het besloten gedeelte van de website. Men ontvangt via de site actuele informatie over de reisprogramma's, uitgebreide fotoreportages van de bezochte winkelketens etc. Vanuit Focusplaza worden de leden bovendien tal van andere diensten aangeboden.


Bijeenkomsten 2014

Woensdag 22 januari 2014 Binnenlandse winkelbezoeken
Woe 2 t/m vrij 4 april 2014 Buitenlandse inspiratiereis
Woensdag 3 september 2014 Binnenlandse winkelbezoeken
Woensdag 29 oktober 2014 Binnenlandse winkelbezoeken
Dinsdag 25 november 2014 Visiedag

Leden over FoodFocus Business:

‘Door de groep wordt je op details opmerkzaam gemaakt die je als individu niet altijd direct waarneemt'
André van den Wollenberg, Hoofd Retail Services bij Boon Sliedrecht BV

 

Share |
Created by doit Online
Disclaimer | Algemene voorwaarden