Startpagina  |   Over Focusplaza  |   Nieuws  |   Column  |   Sitemap  |   Contact
 
 
 
Login
 
 

FieldFocus Retail

Voor ondernemers die vooruit kijken

De ledengroep "FieldFocus Retail" van Focusplaza is bedoeld voor enthousiaste ondernemers die een stap vooruit willen. Door middel van informele bijeenkomsten bezoeken de leden gezamenlijk diverse formules en wisselen hierover van mening. De leden proberen hun bedrijfsblindheid te doorbreken en doen zo ideeën op, die in de eigen bouwmarkt toepasbaar zijn.

Het doel van FieldFocus Retail is om als zelfstandig ondernemer alert te blijven op nieuwe ontwikkelingen in de  dhz branche en van elkaar te leren door gezamenlijk te praten over de dagelijkse praktijk en de gezamenlijke passie; de detailhandel. FieldFocus Retail komt driemaal per jaar bijeen om gezamenlijk nieuwe formules, concepten en andere initiatieven op het gebied van retail te ontdekken. Tweemaal per jaar staat een bijeenkomst in Nederland op het programma. Met een luxe "VIP-coach", voorzien van presentatie- en discussiemogelijkheden, trekken zij het land door.

De leden discussiëren intensief over de sterke en zwakke punten van formules, waardoor zij ook weer scherp naar hun eigen winkel/bouwmarkt gaan kijken. Zij wisselen collectief en individueel ervaringen uit en krijgen de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met collega's over andere zaken te praten. Eénmaal per jaar staat een driedaagse buitenlandse studiereis op het programma. Tijdens deze reis wordt ingezoomd op formules buiten onze landsgrenzen. We ontdekken samen de trends en zien wat er op de buitenlandse winkelvloer ‘speelt' én wat er ons nog te wachten staat.

De leden van FieldFocus Retail hebben de mogelijkheid om in te loggen op het besloten gedeelte van de website. Men ontvangt via de site actuele informatie over de reisprogramma's, uitgebreide fotoreportages van de bezochte winkelketens etc. Vanuit Focusplaza wordt de leden bovendien tal van andere diensten aangeboden.


 

 

Share |
Created by doit Online
Disclaimer | Algemene voorwaarden